gratis date scoren

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen. 

Wat een suffe plek

Jij hebt hem de vrijheid gegeven een plaats te bedenken voor jullie eerste date. Dat is niet makkelijk, dus dat gaf je graag uit handen. Het zou dan ook erg kort door de bocht zijn hem meteen af te rekenen op zijn keuze. Geef hem de voordeel van de twijfel en verzin volgende keer zelf maar iets geschikters.

Luchtig en vrolijk

Natuurlijk heb je gelijk dat je in een relatie over belangrijke zaken een zelfde soort mening hebt of een visie die dezelfde kant op neigt. In een eerste date hoeft dat nog niet meteen boven tafel. Je eerste kennismaking mag een luchtig, vrolijk gesprek zijn, waarin zware onderwerpen niet nodig zijn.

Laat je speurwerk niet blijken

Mannen weten heus wel dat vrouwen nieuwsgierige aagjes zijn. Mannen willen toch ook weten met wie ze afspreken. Zij zullen ook zeker op internet gaan rondstruinen.  Hoe je aan je informatie kom maakt niet uit, laat het echter niet meteen blijken.

Zo knap en nog single

Je kunt je verbazing niet onder je stoel verborgen houden. Je date is zo knap maar nog single. Hoe kan dat? Maar met jou is toch ook niets mis en jij bent toch ook nog single. Bedenk dat eerst, voordat je jouw argwaan laat overheersen. Het kan niet anders, er moet iets zijn met jou.

Kinderwens

Van welke politieke partij je bent en hoeveel kinderen je wilt, dat hoef je niet binnen een uur vermeld te hebben. Het kan afschrikken.  Wanneer je wel huisje, boompje, beestje wil, maar niet met je betreffende date, dan kun je het ook gebruiken, voor schrikeffect.

Gelijkenis ex

Heb je al een relatie achter de rug, dan is het lastig om je date niet te vergelijken met je ex. Vergelijk gerust, maar zeg daar niks over. Ook niet op een volgende date. Een date weet dat het  moeilijk is te winnen van een ex.

Bron: HLN

Margret

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.
datingsites vergelijken
By Moniek ·
5 augustus 2021

Dit zijn de meest populaire datingsites op een rijtje in Nederland

singles smakken date
By Moniek ·
4 augustus 2021

Singles ergeren zich aan smakken tijdens date

Lekker een hapje eten tijdens je eerste date? De romantiek is ver te zoeken als je tafelgenoot zit te smakken want dit is de grootste irritatie onder singles. Dit blijkt uit een onderzoek van datingsite Lexa onder 1500 vrijgezellen.