gratis date scoren

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen. 

Wat een suffe plek

Jij hebt hem de vrijheid gegeven een plaats te bedenken voor jullie eerste date. Dat is niet makkelijk, dus dat gaf je graag uit handen. Het zou dan ook erg kort door de bocht zijn hem meteen af te rekenen op zijn keuze. Geef hem de voordeel van de twijfel en verzin volgende keer zelf maar iets geschikters.

Luchtig en vrolijk

Natuurlijk heb je gelijk dat je in een relatie over belangrijke zaken een zelfde soort mening hebt of een visie die dezelfde kant op neigt. In een eerste date hoeft dat nog niet meteen boven tafel. Je eerste kennismaking mag een luchtig, vrolijk gesprek zijn, waarin zware onderwerpen niet nodig zijn.

Laat je speurwerk niet blijken

Mannen weten heus wel dat vrouwen nieuwsgierige aagjes zijn. Mannen willen toch ook weten met wie ze afspreken. Zij zullen ook zeker op internet gaan rondstruinen.  Hoe je aan je informatie kom maakt niet uit, laat het echter niet meteen blijken.

Zo knap en nog single

Je kunt je verbazing niet onder je stoel verborgen houden. Je date is zo knap maar nog single. Hoe kan dat? Maar met jou is toch ook niets mis en jij bent toch ook nog single. Bedenk dat eerst, voordat je jouw argwaan laat overheersen. Het kan niet anders, er moet iets zijn met jou.

Kinderwens

Van welke politieke partij je bent en hoeveel kinderen je wilt, dat hoef je niet binnen een uur vermeld te hebben. Het kan afschrikken.  Wanneer je wel huisje, boompje, beestje wil, maar niet met je betreffende date, dan kun je het ook gebruiken, voor schrikeffect.

Gelijkenis ex

Heb je al een relatie achter de rug, dan is het lastig om je date niet te vergelijken met je ex. Vergelijk gerust, maar zeg daar niks over. Ook niet op een volgende date. Een date weet dat het  moeilijk is te winnen van een ex.

Bron: HLN

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Vijf tips voor de perfecte date
By danny@db-online-marketing.nl ·
2 oktober 2023

Indruk maken op je date: Tips voor een succesvolle eerste indruk

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date
By Redactie ·
29 mei 2023

Zo kies je de juiste parfum voor een eerste date

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen