first dates op tv

Ongemakkelijke stiltes en stiekeme kusjes in nieuw seizoen First Dates

Binnenkort is het weer zover! Het restaurant van First Dates opent bijna weer haar deuren voor een nieuwe groep hoopvolle vrijgezellen. Allemaal willen ze maar één ding: liefde. Maar wordt het liefde op het eerste gezicht? Of is het een tótale mismatch..?

Singles voor de camera

Een restaurant vol vrijgezellen en een handje vol camera’s; dat is het concept van het succesvolle programma First Dates. We hebben al seizoen na seizoen (en niet alleen van de Nederlandse variant) verslonden en vanaf aanstaande maandag kunnen we weer genieten van een nieuwe dagelijkse dosis singles.

Oesters?

Wat we kunnen verwachten volgens de trailer? Heel veel schattige koppels, stiekeme kusjes, ongemakkelijke stiltes en een heleboel oesters – want, “daar word je geil van”. En het beste: als kijker kunnen van alles meegenieten. En dat gewoon thuis vanaf de bank.;

Het nieuwe seizoen van First Dates is vanaf maandag 7 oktober elke werkdag om 19.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.’

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam