Onderzoeken over Valentijnsdag van teleurstelling tot ademgeur

Donderdag is het Valentijnsdag.

Niet alleen de dag om degene die je lief hebt in het zonnetje te zetten, maar ook reden voor vele organisaties om onderzoeken te doen in verband met Valentijn……

Teleurgesteld

Zo is een vrouw stiekem teleurgesteld als haar partner niets aan Valentijnsdag doet. Dat blijkt uit onderzoek van Greetz.nl. Een kwart van de vrouwen is diep teleurgesteld als haar partner die dag niets speciaals doet, tegenover 13 procent van de mannen.

Singles

Uit het onderzoek van Lexa.nl blijkt dat Valentijnsdag zeer populair is onder singles. Meer dan twee derde van de Nederlandse singles (71 procent) ziet Valentijnsdag als een geschikt moment om hun stille liefdes te vertellen wat ze voor hem of haar voelen. Vooral mannen gebruiken deze dag om actie te  ondernemen richting hun date of geliefde.

Verwachtingen

Volgens onderzoek door Iens.nl hebben vrouwen lagere verwachtingen voor valentijn dan mannen. Zo’n 22,4 procent van de vrouwen  denkt dat Valentijnsdag waarschijnlijk eindigt net als elke andere dag.

Adem

Ook de adem wordt betrokken bij Valentijnsdag. Zo blijkt uit onderzoek van CB12, een mondspoelwater, dat de ademgeur heel belangrijk is bij een Valentijnsdate. 

72 procent van de Nederlanders zou bij twijfel over de eigen ademgeur een ander niet durven zoenen. Daarnaast zou het ruim 70 procent  ervan weerhouden om met iemand te zoenen waarvan de adem niet goed ruikt, hoe leuk deze persoon ook is… Vooral vrouwen zijn kritisch als het om adem en zoenen gaat.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?