lachend stel

Onderzoek: personal assistent app

Kan een personal assistent in de vorm van een app het leven een stuk makkelijker maken? Dat is de vraag die heeft gediend als uitgangspunt voor de nieuwe dienstverlening van Faros.

Wat is Faros

Faros staat voor comfort en gemak en voorziet in een breed assortiment aan ondersteunende en gemaksdiensten. Door de jaren heen heeft Faros een unieke serviceformule ontwikkeld waarbij je kan kiezen voor het “à La Carte” afnemen van de diensten of voor een van de vooraf vastgestelde keuzemenu’s.

Individuele wensen

Kees Dirks, algemeen directeur Farosgroep: In ons hectische bestaan zijn momenten van rust en ontspanning essentieel. Individuele wensen en behoeftes vragen om bewegingsvrijheid om te ontmoeten, werken en recreëren. Gemak, comfort en keuzevrijheid staan hierbij centraal. Daarom heeft Faros haar diensten nu ook samengevoegd in een handige app.

Tijdbesparende app

Een app die je leven met een paar simpele klikken makkelijker en comfortabeler maakt. Met diensten als een Maaltijdservice, Stomerijservice, Tailoring, Klein onderhoud en een Hovernierservice bieden wij je gemak, comfort en niet te vergeten, tijd.

Onderzoek

Om erachter te komen of deze nieuwe vorm van dienstverlening toekomst heeft Faros een korte lijst met vragen ontwikkeld. De lijst bestaat uit 14 vragen die ongeveer een kwartier van je tijd in beslag nemen.

De lijst begint met een serie algemene vragen en eindigt met een aantal persoonlijke vragen. En kent zowel open als meerkeuze vragen.

Hier volgt de link naar de online vragenlijst: http://www.survio.com/survey/d/F6A5V5A7G5F5Y3W1B

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!