Onderbroek moet onzekerheid man wegnemen

Voor vrouwen die onzeker zijn over hun lichaam, is tegenwoordig overal corrigerend ondergoed te koop. Voor de onzekere man, brengt de Engelse modeketen Marks & Spencers nu ook speciale onderbroeken op de markt.

Het nieuwe ondersteunende ondergoed voor de man kent twee soorten: eentje die de billen lift en een exemplaar dat de geslachtsdelen van de man groter doet lijken. De ‘billenlifter’ bevat geen naden en belooft het achterste van de man met een vijfde te vergroten.

De mannen die twijfelen over de grootte van hun geslachtsdeel, kunnen kiezen voor ondergoed dat het mannelijk lid groter doet lijken. Met behulp van een ‘geïntegreerd vak’ belooft de fabrikant een zichtbare vergroting van 38 procent, aldus de Daily Mail.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?