vriendin gezocht

Onderbouwde tips voor een beter seksleven

Hoelang duurt de gemiddelde vrijpartij, doet de grootte van de penis er echt toe en hoeveel keer per week vrijen mensen gemiddeld? Er zijn seksonderzoeken genoeg, maar vaak focussen die zich niet op hoe je meer plezier beleeft tussen de lakens. Toch hebben onderzoekers zich hier wel degelijk over gebogen. 3 opvallende conclusies.

1. Word stoned
Uit een klein, maar nauwkeurig onderzoek van New York University, blijkt dat een jointje roken voor een vrijpartij tot een beter orgasme leidt en tot minder spijt achteraf. De proefpersonen moesten één avond dronken worden en seks hebben en één avond wiet roken en vrijen. De marihuana leidde tot extra gevoeligheid, terwijl de alcohol net het tegenovergestelde effect had.

2. Geef je partner het gevoel speciaal te zijn
Het klinkt logisch, maar het klopt ook daadwerkelijk dat wie genoeg aandacht besteedt aan zijn of haar partner, meer plezier beleeft tussen de lakens. Dat blijkt uit een recente studie uit Israël. Volgens de onderzoekers komt dat simpelweg doordat je partner je als aantrekkelijk beschouwt als je hem of haar het gevoel geeft speciaal te zijn.

3. Goede seks kost tijd en moeite
Koppels die beseffen dat ze moeite en tijd moet stoppen in hun seksleven, hebben een beter seksleven. Dat zeggen professoren aan de universiteit van Toronto. In het begin van een relatie stop je automatisch energie in het ontdekken van wat de ander graag heeft en wat niet en houd je hier ook rekening mee. Maar na een tijdje beginnen veel mensen te verzaken zeggen de onderzoekers en dat mag je niet laten gebeuren. Blijf moeite in je seksleven steken!

Bron: Goed Gevoel

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.