perfecte man daten

Onder het mes voor de liefde?

Dikke billen, borsten als theezakjes, blubberbuikje, diepe rimpels, scheve neus, lubberende schaamlippen of hangende oogleden? Voor al deze imperfecties kun je, mits voldoende euro’s, terecht bij een van de vele cosmetische klinieken die Nederland rijk is. Jaarlijks vinden duizenden mensen hun weg naar de plastisch chirurg.

Met je uiterlijk de relatiekansen vergroten

Hoe oneerlijk ook, een aantrekkelijk uiterlijk vergroot niet alleen je kansen in het bedrijfsleven, maar ook in je privé-leven. Hoe zit dit met de singles onder ons? Zijn ze bereid hun uiterlijk te verfraaien en hiermee hun relatiekansen te vergroten? Singlessite ging op onderzoek uit en sprak met hen.

Dikke dijen
Marjon, 36 jaar en werkzaam als hostess vertelt, “al enkele jaren schaamde ik me voor mijn hangende borsten en te dikke dijen. Het paste gewoon niet bij me. Na 15 kilo te zijn afgevallen had ik een prima gewicht, alleen wat er overbleef stond me tegen. Ook aan de mannen met wie ik in die tijd relaties had merkte ik dat ze me niet echt aantrekkelijk vonden zodra mijn kleren uitgingen. Ten eerste voor mezelf, maar ook een beetje voor mijn huidige vriend, heb ik besloten onder het mes te gaan. Het kostte wel een paar centen maar we zijn erg blij met het resultaat”.

Cathelijne, 27 jaar en officemanager, “ondanks mijn relatief jonge leeftijd had ik een gezicht van iemand van 37. De rimpels in mijn voorhoofd en gezicht deden mannen denken dat ik jaren ouder was. Als ik ze mijn werkelijke leeftijd vertelde, zag je ze denken…wat sneu, en weg waren ze. Na mijn behandeling had ik eindelijk een gezicht dat paste bij mijn leeftijd. En eerlijk is eerlijk, ik deed het ook wel met het oog op een toekomstige relatie. Hoewel ik nog single ben merk ik, in positieve zin, duidelijk verschil. Er wordt veel meer met me geflirt door mannen van mijn leeftijd”.

M versus V
Zijn het dan alleen de dames die zich door de plastisch chirurg onder handen laten nemen? Nee hoor! Hoewel er meer vrouwen dan mannen onder de gang naar een cosmetische kliniek maken zijn er tegenwoordig ook heren die hun uiterlijk laten verfraaien.

Maarten, 34 jaar, werkt bij een vooraanstaand reclamebureau en vertelt, “door mijn werk kwam ik vaak in aanraking met erg mooie mensen en tja.. dat kon je van mij nu niet bepaald zeggen. Toen liet mijn vriendin me ook nog zitten voor een knappe vent. Hoewel ik vier keer per week naar de sportschool ging, bleef ik zitten met die ‘love handles’. Toen heb ik besloten het rigoureus aan te pakken. Overtollig vet weg laten zuigen, tanden bleken en beginnende rimpels weg laten spuiten. Het resultaat mag er zijn, ook volgens de vrouwen. Aan aandacht geen gebrek meer”.

Moeder natuur
Is de liefde maakbaar? Ondanks de verschillende halleluja verhalen, niet volgens iedereen. Andere singles die we aan de tand voelden peinzen er namelijk niet over om onder het mes te gaan. Zijn dit naturel beauty’s “or what”?

Lieke, 38 jaar en kapster laat weten,”ik weet heus wel dat ik niet meer het lichaam bezit van een 18 jarige blonde godin. Te zwaar, wat hangende borsten en ja, ook de rimpels hebben hun intrede gedaan. Nou en? In heel extreme gevallen begrijp ik dat mensen zich laten helpen aan hun uiterlijk. Maar alleen om meer kans te maken op een relatie, nee dat nooit. Ze nemen me maar zoals ik ben, en als dat niet goed genoeg is, dan maar niet”.

Ook Joyce, 29 jaar en werkzaam als financieel consultant zegt absoluut geen trek te hebben in al dat gedoe.” Kijk, mijn borsten zijn twee erwten op een plank. En natuurlijk zou ik graag wat beter bedeeld zijn door moeder natuur, maar ja waar blijf je? Als je hier eenmaal aan begint zijn het over een paar jaar de eerste rimpels, dan de hangbillen en voor je het weet ben je de tweede Marijke Helwegen. Laat maar. En daarbij, ik heb liever dat iemand voor me valt zoals ik ben”.

Stephan, 38 jaar en consultant zegt hierover, “met een hoofd als een biljartbal en de buik van Paul de Leeuw zijn mijn kansen op de liefdesmarkt wellicht wat beperkter dan met het uiterlijk van Wouter Bos. Aan de andere kant, de vrouwen die ik zoek vallen hopelijk niet op dat jongensachtige type, maar op ‘robuust’. Eigenlijk ben ik gewoonweg te lui voor om me er echt mee bezig te houden. De stap naar een kliniek zou ik niet snel zetten”.

Edele delen
Hoewel niet direct zichtbaar, het verfraaien van de edele delen is in opkomst. Van een verzoekje om je schaamlippen te laten corrigeren kijken ze niet meer op bij de cosmetische kliniek. Hoewel voor de meeste van ons een brug te ver, Angela, 42 jaar en fitnes instructrice liet het doen.

“Al jaren ergerde ik me enorm aan mijn schaamlippen. Naast het feit dat ik ze veel te groot vond, had ik er ook regelmatig last van tijdens het sporten. Vooral met fietsen was het irritant en soms pijnlijk. Ze zaten me letterlijk en figuurlijk in de weg. Ook tijdens de seks vond ik het onhandig. Op aanraden van een kennis heb ik me laten informeren en de stap gezet. Ik ben er echt blij mee, en heb spijt dat ik er zo lang mee hebt gewacht”.

Innerlijk bovenaan
Hoewel de meningen zijn verdeeld over het aanwenden van cosmetische chirurgie om je relatiekansen te vergroten, over één ding zijn ze het eens. Een boeiend, interessant karakter staat nog steeds bovenaan het prioriteitenlijstje. Je kunt jezelf wel mooier (laten) maken, of verliefd worden op die knapperd, uiteindelijk moet er toch ook wat ‘in’ zitten. Anders is die relatie geen lang leven beschoren, zeggen ze opvallend eensgezind.

Tips
Overweeg je zelf om een cosmetische ingreep te laten doen? Laat je dan vooraf goed informeren. De huisarts is een betrouwbare informatiebron. Hij of zij kan je doorverwijzen naar een goede kliniek of ziekenhuis. Zo voorkom je dat je terecht komt in de handen van een beunhaas met aspiraties. Ook het internet kan een handige informatiebron zijn. De volgende website helpt je verder: Plastische Chirurgie Startpagina

Bron: Singlessite.nl

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!