online dating

Once dating neemt Pickable over

Once Dating breidt met de overname van Pickable, de 100% anonieme dating-app voor vrouwen, verder uit in Nederland. Pickable heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt sinds de lancering zes maanden geleden, en heeft inmiddels 1 miljoen gebruikers wereldwijd. De Once Dating group, specialist op gebied van serieuze dating apps, versterkt zo zijn positie op een steeds dynamischer wordende markt. 

Het is officieel tussen Once en Pickable

Once is de eerste slow-dating app waarbij de nadruk wordt gelegd op kwaliteit over kwantiteit. Op dit moment hebben zij meer dan 10 miljoen gebruikers in 8 markten, waarvan 1 miljoen in de Benelux. Eén keer per dag ontvang je een voorgestelde match, bepaald op basis van jouw voorkeuren. Met de lancering van Pickable is het portfolio van de overkoepelende Once Dating group compleet en hun positie versterkt. Pickable werkt als volgt: vrouwen kunnen direct de profielen van de mannen bekijken zonder zelf een profiel aan te hoeven maken. Zij bepalen met wie zij een conversatie willen aangaan en op dat moment krijgt de man hier een melding van.

Ideaal voor single vrouwen

De dating-app is daarmee ideaal voor vrouwen die liever anoniem willen blijven en voor mannen die een succesvolle en snellere datingervaring willen hebben. Zij kunnen achterover leunen totdat ze uitgekozen worden en op dat moment weten ze dat de vrouw in kwestie ook daadwerkelijk geïnteresseerd is om met hen in gesprek te gaan. De app is ontworpen om gebruikers tijd te besparen en zorgt ervoor dat zij sneller overgaan tot een daadwerkelijke date. Daarmee is Pickable een waardevolle versterking van Once Dating group. “Pickable heeft een enorme potentie. In een tijd waarin apps de onlinedatingwereld domineren, is het de uitdaging je te onderscheiden. Pickable heeft deze potentie,” aldus Jean Meyer, CEO van Once en Once Dating group.

Overname Pickable biedt groeikansen

Pickable profiteert van de expertise van Once Dating om hun concept te introduceren op de Nederlandse markt en elders in Europa. De dating app Pickable heeft zowel in aantal downloads als gebruikersaantallen een indrukwekkende groei doorgemaakt sinds de lancering zes maanden geleden. Op dit moment zijn er 1 miljoen gebruikers wereldwijd en in de eerste maand hebben er vier miljoen chatgesprekken plaatsgevonden.

Datingwereld

Het succes van Pickable op de drukke online datingmarkt is te danken aan de unieke positionering. Online daten is een ‘mannenwereld’ en vrouwen zijn over het algemeen niet erg fan van dating-apps. Door vrouwen de controle te geven dankzij de introductie van de ‘girlpower’ dating-app, pakt Pickable deze ontevredenheid in de datingwereld aan. Clémentine Lalande, oprichtster en CEO van Pickable zegt hierover: “Ik ben trots op wat we in een paar maanden tijd hebben bereikt met Pickable. Samen met Once Dating zullen we deze markt met ons unieke concept veroveren. We zijn erin geslaagd een dating-app te creëren waar vrouwen lang op hebben gewacht. Ik ben er trots op om Once Dating group achter ons te hebben staan, een koploper in tijden van deze post-Tinder dating revolutie.”

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam