Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
online dating
15 mei 2019

Once dating neemt Pickable over

Once Dating breidt met de overname van Pickable, de 100% anonieme dating-app voor vrouwen, verder uit in Nederland. Pickable heeft een indrukwekkende groei doorgemaakt sinds de lancering zes maanden geleden, en heeft inmiddels 1 miljoen gebruikers wereldwijd. De Once Dating group, specialist op gebied van serieuze dating apps, versterkt zo zijn positie op een steeds dynamischer wordende markt. 

Het is officieel tussen Once en Pickable

Once is de eerste slow-dating app waarbij de nadruk wordt gelegd op kwaliteit over kwantiteit. Op dit moment hebben zij meer dan 10 miljoen gebruikers in 8 markten, waarvan 1 miljoen in de Benelux. Eén keer per dag ontvang je een voorgestelde match, bepaald op basis van jouw voorkeuren. Met de lancering van Pickable is het portfolio van de overkoepelende Once Dating group compleet en hun positie versterkt. Pickable werkt als volgt: vrouwen kunnen direct de profielen van de mannen bekijken zonder zelf een profiel aan te hoeven maken. Zij bepalen met wie zij een conversatie willen aangaan en op dat moment krijgt de man hier een melding van.

Ideaal voor single vrouwen

De dating-app is daarmee ideaal voor vrouwen die liever anoniem willen blijven en voor mannen die een succesvolle en snellere datingervaring willen hebben. Zij kunnen achterover leunen totdat ze uitgekozen worden en op dat moment weten ze dat de vrouw in kwestie ook daadwerkelijk geïnteresseerd is om met hen in gesprek te gaan. De app is ontworpen om gebruikers tijd te besparen en zorgt ervoor dat zij sneller overgaan tot een daadwerkelijke date. Daarmee is Pickable een waardevolle versterking van Once Dating group. “Pickable heeft een enorme potentie. In een tijd waarin apps de onlinedatingwereld domineren, is het de uitdaging je te onderscheiden. Pickable heeft deze potentie,” aldus Jean Meyer, CEO van Once en Once Dating group.

Overname Pickable biedt groeikansen

Pickable profiteert van de expertise van Once Dating om hun concept te introduceren op de Nederlandse markt en elders in Europa. De dating app Pickable heeft zowel in aantal downloads als gebruikersaantallen een indrukwekkende groei doorgemaakt sinds de lancering zes maanden geleden. Op dit moment zijn er 1 miljoen gebruikers wereldwijd en in de eerste maand hebben er vier miljoen chatgesprekken plaatsgevonden.

Datingwereld

Het succes van Pickable op de drukke online datingmarkt is te danken aan de unieke positionering. Online daten is een ‘mannenwereld’ en vrouwen zijn over het algemeen niet erg fan van dating-apps. Door vrouwen de controle te geven dankzij de introductie van de ‘girlpower’ dating-app, pakt Pickable deze ontevredenheid in de datingwereld aan. Clémentine Lalande, oprichtster en CEO van Pickable zegt hierover: “Ik ben trots op wat we in een paar maanden tijd hebben bereikt met Pickable. Samen met Once Dating zullen we deze markt met ons unieke concept veroveren. We zijn erin geslaagd een dating-app te creëren waar vrouwen lang op hebben gewacht. Ik ben er trots op om Once Dating group achter ons te hebben staan, een koploper in tijden van deze post-Tinder dating revolutie.”

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

De nieuwste datingapp: minder swipen meer daten

Herken je het volgende scenario? Je swipet je een ongeluk, maar...

Drie alternatieven voor Tinder dating

Ben je wel een beetje klaar met Tinder en wordt het...

Voor een date hoef je de deur niet meer uit

Moest je 'vroeger' naar een bar, feest, dancing of andere happening...

20 openingszinnen voor een leuk gesprek op datingapps

Heeft de persoon in kwestie niet veel informatie op zijn of...

Datingpiek in januari: 76% meer singles maken datingprofiel aan

Move over Blue Monday, Love Sunday staat voor de deur!

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

50+ dating gids

50 is het nieuwe dertig! Dat heeft...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

Speciale dating gids

Daten maar dan anders? Of liever...

advertentie