Onbereikbare vrouwen

Ons leven is er op gericht iets te bereiken. Het bereiken van een baan, het bereiken van een status. Ook naar personen toe zijn er mensen die je wilt bereiken. Bijvoorbeeld een artiest die je verafgoodt of een geslaagd persoon waar je een voorbeeld naar neemt om zo als hem of haar te worden.

Onbereikbaar, mijlen ver weg

Een doel nastreven is goed. Maar wanneer dat doel onbereikbaar is dan is het de kunst om het los te laten en een ander doel te stellen. Mensen moeten nu eenmaal ergens naar toe kunnen leven, een plan hebben.

Maar hoe zit het met een onbereikbare liefde? Een onbereikbare man of vrouw, waar jij je zinnen op gezet hebt, waar je tot over je oren verliefd op bent. Ruth Jacott zong er jaren geleden al over. “Onbereikbaar, mijlen ver weg, onbereikbaar”, een regel uit Onbereikbaar. Want ook al is iemand letterlijk dichtbij, dan kan die persoon figuurlijk mijlen ver weg zijn.

Onbereikbare vrouwen

Wanneer je gaat zoeken naar onbereikbaar dan zijn dat vooral vrouwen, die onbereikbaar zijn. Te mooi, sexy, geslaagd in het leven, maar in de liefde veelal onbereikbaar.

Op SHOWnieuws zag ik een filmpje voorbij komen van rapper Yes-R, die even uit beeld was maar nu weer van zich laat horen met een nieuwe single waarin bekende vrouwen het moeten ontgelden.

Deze single heet “Onbereikbaar” en gaat over vrouwen die onbereikbaar zijn voor Yes-R. Zo’n beetje alle bekende Nederlandse vrouwen hebben een ereplaatsje gekregen in de lyrics en zelfs Bridget komt erin voor!

Filmp Yes-R Onbereikbaar

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.