Afkeuring al over van mensen die vinden dat datingwebsites als Victoria Milan echtlieden aanzetten tot overspel. Wanneer je je namelijk registreert bij Victoria Milan, dan wordt er van uit gegaan dat je een vaste relatie hebt. Dat je voor wat variatie of verrijking er een tweede buitenechtelijke sekspartner bij wilt hebben. Nu blijkt dat in België 29% van de vrouwen die op de site geregistreerd zijn gewoon single zijn. 

Omdat de seks beter is

Bijna één derde van de Belgische vrouwen zoekt dus geen vent voor de variatie op het thema, maar zijn gewoon op zoek naar een getrouwde man. Het is voor hun dan geen buitenechtelijk avontuurtje, anders dan de man waarmeer ze het bed induiken wel een getrouwde man is. Maar waarom nu juist een getrouwde man, wanneer er zoveel single mannen te vinden zijn. Omdat de seks beter is, zo blijkt.

Vrouwen voor één derde single

Victoria Milan ondervroeg 5.321 van haar vrouwelijke leden om te weten te komen waarom ze liefst een getrouwde man aan de haak slaan voor een avontuurtje. Van de Belgische vrouwen die op de buitenechtelijke datingsite geregistreerd staan, is 37% getrouwd, 30% heeft een vaste relatie en 29% is verrassend genoeg alleenstaand (de overige 4 procent wilde niets zeggen over hun relatiestatus).

Het verboden aspect is spannend

Maar waarom zijn single vrouwen uit op een getrouwde man? Omdat de seks spannender en beter is, zo blijkt. Getrouwde mannen hebben ook meer ervaring en zelfvertrouwen, en stellen tegelijk geen eisen en verwachtingen. Verder vinden sommige single vrouwen het ook wel een uitdaging, en is het verboden aspect lekker spannend.

Getrouwde man meer ervaring

“Het gaat puur alleen om het genieten met iemand die op zoek is naar hetzelfde namelijk spanning, seks en een bepaalde mate van ervaring om het geweldig te maken. Toevallig is het waarschijnlijker dat een getrouwde man over deze eigenschappen beschikt dan een alleenstaande man.”