libido

Oh, nieuw erotisch magazine voor vrouwen

Er komt een nieuw erotische magazine voor vrouwen op de markt en de naam is Oh. Dit tijdschrift zou de vrouwelijke tegenhanger moeten worden van de Playboy.

Erotiek dame

Oh verschijnt volgende maand en het eerste nummer ligt op 18 juni in de winkels. Het erotische vrouwenmagazine wordt uitgegeven door Sandy Wederhold, die met Sansyl BV de eigenares is van het grootste erotiekconcern van Nederland.

Subtiel

Uitgever Sandy Wenderhold daarover: ‘Ik ben erg vaak bezig geweest om een goed erotisch vrouwenblad in de markt te zetten. In tegenstelling tot een seksblad voor mannen is dat een stuk moeilijker. Het moet veel subtieler zijn. Belangrijk onderdeel van Oh magazine is een goed erotisch verhaal.

Goede verhalen

‘In het eerste nummer hebben we een verhaal van schrijver Philip Huff. We streven naar één of twee goede verhalen per uitgave. Dat wordt voortaan een uitdaging voor schrijvend Nederland. Waar bij Playboy de vraag is welke bekende Nederlander erin staat, is dat bij ons welke (bekende) schrijver heeft deze keer het verhaal geschreven.’

Trends

Volgens Wenderhold gaat Oh geheel over erotiek. ‘Wat zijn de trends, wat houdt vrouwen bezig en wat is er allemaal veranderd? Vrouwen hebben altijd een grote belangstelling voor erotiek gehad. Dat is van alle tijden en generaties, maar de “50 shades” rage heeft dat nogmaals bewezen.’

Oh magazine zal vier keer per jaar verschijnen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.