Ogen bepalen one-night stand

Liefde op het eerste gezicht wordt bepaald door de kaaklijn, neus en ogen. Dat hebben Britse wetenschappers woensdag bekendgemaakt. Een blik kan al genoeg zijn om te weten of er een langdurige relatie in zit of een one-night stand. Mannen met een grove kaaklijn, grotere neuzen en kleiner dan gemiddelde ogen worden als potent gezien en aldoor door de meeste vrouwen beschouwd als een minnaar voor een korte periode. Vrouwen met grote ‘onschuldige’ ogen en een enigszins smalle kin zouden het meest geïnteresseerd zijn in een avontuur voor een nacht. De ‘babyfaces’ zouden vaker op zoek zijn naar een vaste relatie.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?