speeddate stelletje

OFF-line dating voor hoger opgeleiden in zeven steden

Datingsite e-Matching start naast online dating ook met OFF-line daten voor hoger opgeleiden. Om te beginnen in zeven steden: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Nijmegen, Maastricht en Breda.

Van datingapp naar ontmoeting

Jasper Jan de Konink – mede-oprichter van e-Matching: ‘De populariteit van datingapps zoals Tinder heeft dating schijnbaar teruggebracht tot het swipen van een foto naar links of naar rechts. Het is een goede ontwikkeling dat daardoor meer singles op zoek zijn gegaan naar hun match. Maar de apps nodigen ook uit tot vrijblijvendheid en leiden nogal eens tot uitstelgedrag.’

Speeddating

Offline dating, zoals in dit geval speeddaten, is bij uitstek geschikt om een indruk te krijgen van stem, oogopslag, humor, voorkomendheid en meer van die onbenoembare factoren die doorslaggevend zijn bij een partnerkeuze. Dat maakt dat verwacht wordt dat offline dating (speeddating, singledinners, shuffle dating) de komende jaren in belang zal toenemen voor het vinden van een partner.

Dating aanpak verbeteren

Offline dating is een aanvulling op de online datingservice van e-Matching en is er voor bedoeld om hun slaagkansen op of buiten de site te vergroten. Bij een datingservice zoals e-Matching ligt anders dan op datingapps de nadruk op de persoonlijke teksten en andere informatie die mensen bieden naast hun foto’s. Ook kunnen de deelnemers persoonlijk advies inwinnen om hun aanpak te verbeteren (‘Second Opinion’).

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam