happy single bestaat tijdelijk

Nu ook voor haar: ondergoed dat vieze geuren verslindt

Onderbroeken die vieze geuren van windjes neutraliseren. Het is zeker geen nieuw concept, alleen mikken de makers deze keer niet alleen op mannen. Speciaal voor dames werd een roze, (relatief) vrouwelijke variant ontwikkeld. Een tweetal jaar geleden doken de ‘geurvreters’ al op in Australië, maar nu komt een Japans textielbedrijf op de proppen met nieuwe exemplaren voor hem én haar.

Overtollig gas
Mensen met verteringsproblemen zullen het beamen: er is niets zo vervelend als blijven zitten met overtollig gas in je darmen en een constante druk om windjes te laten, zeker in het midden van een drukke vergadering. Wanneer de geurtjes bovendien nog erger zijn dan gedacht, is het schaamrood nooit ver te zoeken.

Het Japans textielbedrijf ‘Seiren’ werd gecontacteerd door een arts die oplossingen zocht voor patiënten met darmklachten zoals het prikkelbaredarmsyndroom. Door ondergoed uit te brengen dat de vieze geuren van windjes ‘opeet’, pakken ze het probleem aan.

Geurvreters
“Het heeft ons een paar jaar gekost om deodorantbroekjes te ontwerpen die comfortabel genoeg zijn om dagelijks te dragen én die bovendien efficiënt zijn in het snel elimineren van sterke geuren. We dachten ons eerst alleen te richten op de medische markt, maar tot onze grote verbazing worden ze ook vaak gekocht door mensen met zeer sociale jobs”, verklaart Nami Yoshida van Seiren.

De broekjes kregen de naam ‘Deoest’ en zouden een grote hit zijn bij Japanse zakenmensen, die claimen dat je nu windjes kan laten zonder betrapt te worden. De vezels van het textiel bevatten keramische deeltjes die gassige geuren neutraliseren. Wij vragen ons alleen af of het ook het geluid kan tegengaan?

Bron: HLN

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.