happy single bestaat tijdelijk

Nu ook voor haar: ondergoed dat vieze geuren verslindt

Onderbroeken die vieze geuren van windjes neutraliseren. Het is zeker geen nieuw concept, alleen mikken de makers deze keer niet alleen op mannen. Speciaal voor dames werd een roze, (relatief) vrouwelijke variant ontwikkeld. Een tweetal jaar geleden doken de ‘geurvreters’ al op in Australië, maar nu komt een Japans textielbedrijf op de proppen met nieuwe exemplaren voor hem én haar.

Overtollig gas
Mensen met verteringsproblemen zullen het beamen: er is niets zo vervelend als blijven zitten met overtollig gas in je darmen en een constante druk om windjes te laten, zeker in het midden van een drukke vergadering. Wanneer de geurtjes bovendien nog erger zijn dan gedacht, is het schaamrood nooit ver te zoeken.

Het Japans textielbedrijf ‘Seiren’ werd gecontacteerd door een arts die oplossingen zocht voor patiënten met darmklachten zoals het prikkelbaredarmsyndroom. Door ondergoed uit te brengen dat de vieze geuren van windjes ‘opeet’, pakken ze het probleem aan.

Geurvreters
“Het heeft ons een paar jaar gekost om deodorantbroekjes te ontwerpen die comfortabel genoeg zijn om dagelijks te dragen én die bovendien efficiënt zijn in het snel elimineren van sterke geuren. We dachten ons eerst alleen te richten op de medische markt, maar tot onze grote verbazing worden ze ook vaak gekocht door mensen met zeer sociale jobs”, verklaart Nami Yoshida van Seiren.

De broekjes kregen de naam ‘Deoest’ en zouden een grote hit zijn bij Japanse zakenmensen, die claimen dat je nu windjes kan laten zonder betrapt te worden. De vezels van het textiel bevatten keramische deeltjes die gassige geuren neutraliseren. Wij vragen ons alleen af of het ook het geluid kan tegengaan?

Bron: HLN

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.