noSun lanceert annuleringsverzekering voor singlereizen

Stel, je ontmoet de liefde van je leven. Balen! Want vorige maand heb je net die leuke single-reis geboekt!  Natuurlijk wil jij nu de wereld gaan ontdekken met je kersverse vriend of vriendin. Bij noSun is dat sinds kort mogelijk. noSun reizen lanceert, samen met verzekeringsmaatschappij De Europeesche, de single annuleringsverzekering. Heb je na lang zoeken eindelijk je partner gevonden en wil je nu samen op vakantie? Met deze verzekering krijg je de volledige reissom van de geboekte reis terug!

Als eerste in Nederland heeft noSun in samenwerking met verzekeringsmaatschappij De Europeesche deze speciale annuleringsverzekering samengesteld. De single verzekering is een uitbreiding op de gewone annuleringsverzekering, voor deze uitbreiding betaal je slechts 1% extra premie! Annulering is mogelijk tot 28 dagen voor vertrek.

noSun speelt met deze verzekering in op vragen uit de markt. Uit eigen onderzoek is gebleken dat singles vaak onbewust het boeken van hun vakantie uitstellen, omdat ze hopen enige maanden later geen single meer te zijn.

Reisorganisatie noSun organiseert individuele- en groepsreizen naar Europese landen die niet direct bekend staan als zonnige vakantiebestemming. Op actieve wijze maakt men kennis met de natuur, cultuur en het avontuur dat het land te bieden heeft. Een onvergetelijke ervaring! Voor meer informatie kan de website van noSun worden bezocht: www.noSun.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten

By Linda ·
25 oktober 2021

Tijd over? Bouw aan jezelf!