italiaanse man aanrekkelijk

Noordoost-Amerikanen hebben meeste seks

In het noordoosten van de Verenigde Staten hebben mensen het vaakst seks, terwijl de bevolking in het middenwesten het vaakst zin heeft.

Seks zin & cijfers:

 

Meeste zin

Hoewel mensen in het middenwesten van de Verenigde Staten de meeste zin in seks hebben vergeleken met de rest van het land, vertaalt dat zich niet in het aantal keren dat zij tussen de lakens duiken. Slechts 10 procent doet het minstens eens per week.

Hoge cijfer

Zo blijkt uit onderzoek van een online datingsite onder 18.000 Amerikanen. Zowel mannen als vrouwen in het zuidwesten geven zichzelf een hoger cijfer in de slaapkamer dan in iedere andere regio. 56 procent vindt dat hij het goed doet tussen de lakens, vergeleken met een landelijk gemiddelde van 53 procent.

Tevredenheid

Toch zijn vrouwen in het zuidwesten het minst tevreden met hun seksleven. In Texas is 42 procent van de vrouwen blij met wat er in de slaapkamer gebeurt, terwijl 67 procent van de mannen gelukkig is met de grootte van zijn zaakje, zo meldt Daily Mail.

Eens per week

Van alle ondervraagden vrouwen is 60 procent tevreden met haar seksleven, een percentage dat bij de mannen op 47 procent ligt. 16 procent van de Amerikaanse bevolking heeft een keer per week seks en daarbij scoort de zaterdag het hoogst, met als uitzondering in het zuiden, waar juist de maandagen populair zijn.

Bron: Nu

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.