Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
Disneyland paris
2 maart 2018

Nooit volwassen worden

Pretparken zijn niet alleen leuk voor kinderen. Er zijn legio volwassen die het heerlijk vinden op een pretpark rond te struinen. Naast dat leeftijd geen rol speelt, is wel of niet het hebben van lef niet de allesbepalende factor om een pretpark leuk te vinden. Het is waarschijnlijk toch gewoon dat stukje kind wat niet volwassen wil worden.

Nooit volwassen worden

In Europa zijn 3 pretparken die tot de top behoren. Eurodisney Paris is waarschijnlijk de grootste, maar niet de enige. In Duitsland hebben ze Europapark en in Spanje is het pretpark PortAventura te vinden. Pretparken die je kunt bezoeken met kinderen. Maar ook zonder kinderen zul je daar niet raar worden aangekeken. Want eigenlijk willen we toch nooit echt volwassen worden?

1. PortAventura

Pretpark PortAventura is geschikt voor jong en oud. Voor de allerkleinsten of voor echte waaghalzen. Voor iedereen is dit park een belevenis waar je je ogen uitkijkt. Je loopt letterlijk van de ene wereld in de andere en waant je in Mexico en China of zelfs in Polynesië. Voor de kleinsten is Sesamstraat helemaal tof! De gave shows die hier verzorgt worden, mag je niet missen. Maar ook de echte belevenissen zoals de vrije val van 96 meter hoog, zijn onvergetelijk. Voor de warme dagen is het Aquatic Park een welkome aanrader en gratis toegankelijk. Het park heeft verschillende overnachtingsmogelijkheden.  Lees meer over PortAventura

2. Europapark

Europa-Park Duitsland mag je niet missen als je van pretparken houdt! Met meer dan honderd coole attracties en verschillende shows is Europa-Park Duitsland een echte aanrader voor pretpark fans. Europa-Park Duitsland ligt op slechts 6 uurtjes rijden vanuit Utrecht. Eenmaal binnen liggen er 14 Europese landen op loopafstand. Daarnaast laten 250 artiesten uit 25 landen je talloze onvergetelijke momenten beleven, binnen en buiten. Per dag staat er voor 23 uur show op de planken. Je komt dus tijd te kort. Lees meer over Europapark.

3. Disneyland Paris

Over Disneyland Paris vind je op het moment meer informatie dan ooit, omdat dit schitterende park zijn 25e verjaardag viert. Voorheen heette het Eurodisney. Bezoek het park en beland in een betoverende en magische wereld. In elk seizoen, of je nu twee of tachtig jaar oud bent, dat maakt niet uit, iedereen is verzekerd van plezier.  Omdat Parijs vanuit Nederland goed aan te rijden is, is vakantie of weekendje naar Disneyland Paris met je eigen auto goed te doen. Een verblijf in één van de Disneyland Paris hotels  in de omgeving van Disneyland Paris is een feest op zich. In deze hotels, alle met verschillende thema’s, duurt de Magie 24 uur per dag. Lees meer over Disneyland Paris.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Single maar niet alleen

gerelateerde artikelen

Als je deze eigenschappen hebt ben je relatiemateriaal

Wij vroegen verschillende mensen waarnaar zij op zoek in een relatie...

Een op twaalf Nederlanders ongelukkig in relatie

Maar liefst acht procent van de Nederlanders is ontevreden over hun...

Scheiden? Doe het samen met een scheidingsmediator

Scheiden? Als je uit elkaar gaat moeten er veel afspraken gemaakt...

Nieuwe vriendschappen sluiten als volwassene doe je zo

Is je agenda te leeg naar je zin en zijn al...

Vakantie: wat te doen wanneer je kinderen zich vervelen

Voor alleenstaande ouders zijn vakanties en vrije dagen momenten waarop ze...

singlessite gidsen

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Avontuur en cultuur reizen gids

Singlereizen zijn een avontuur!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

advertentie

Koningaap - Safarireizen