Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
visitekaartje
25 januari 2018

Nooit meer vergeten worden

Elk bedrijf wil onthouden worden, door iedereen die ermee in contact komt te staan. Ervoor zorgen dat men je kent is echter niet altijd een eenvoudige opdracht, juist omdat er zoveel ondernemingen zijn die hetzelfde willen. Als je je toch wil onderscheiden van alle andere, dan is het gebruik van visitekaartjes een onmisbaar gegeven. Maar welke voordelen bieden visitekaartjes nu eigenlijk, en waarom zou je erin moeten investeren? Het volgende overzicht biedt het antwoord!

De meerwaarde van visitekaartjes 
Visitekaartjes drukken biedt enkele interessante voordelen, voor bijna elk bedrijf. Een overzicht daarop is belangrijk als je er het beste uit wil halen:

1. Eenvoudig en goedkoop te maken
Eerst en vooral zijn dergelijke visitekaartjes erg eenvoudig en snel te produceren. De kosten per kaartje zijn zo laag, dat je ze vaak enkel kan laten maken per 100 of zelfs duizend! Websites zoals reclameland.nl bieden je daarbij vaak kortingen of acties aan voor het drukken van visitekaartjes.

2. Visitekaartjes zijn erg doeltreffend
Een ander belangrijk voordeel van visitekaartjes is dat ze werken; er is haast geen betere manier om je bedrijf kenbaar te maken dan het uitdelen van visitekaartjes. En dit kan zelfs via het internet: Tegenwoordig bestaan er oplossingen voor bedrijven om hun visitekaartjes via e-mail en andere kanalen te verspreiden, waardoor ze dus nog meer naambekendheid verkrijgen!

3. Visitekaartjes geven je identiteit perfect weer
Tenslotte zijn visitekaartjes gewoon zo persoonlijk dat mensen je bedrijf hoe dan ook onthouden. Eigenlijk bestaan er geen grenzen op wat je kan doen met zo’n kaartje; je kan er je eigen logo op plaatsen, de kleuren kiezen, je contactgegevens vermelden, je naam, en alle informatie die je kenbaar wil eigenmaken. Op die manier gaan mensen je bedrijf niet enkel beter onthouden, ze weten ook waar ze je kunnen bereiken en welke dienst je aanbiedt!

Visitekaartjes voor méér succes met je bedrijf
Visitekaartjes zouden door elke onderneming gebruikt moeten worden om meer naambekendheid te genereren. Vaak denkt men de grove middelen te moeten gebruiken om succesvoller te worden als bedrijf, maar visitekaartjes drukken is hoe dan ook nog altijd een van de meest efficiënte marketingmethodes! 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Is je sociale kringetje gekrompen na de scheiding? Tips om hem uit te breiden!

Een van de nadelen van single zijn is dat je sociale...

Psychologische tips om je goede voornemens te laten slagen

Heel wat mensen hebben hun lijstje met goede voornemens al klaarliggen....

Voor het eerst alleen op reis: 13 tips

Voor het eerst alleen op reis? Dat is natuurlijk best een...

Die beroemde eerste indruk is een kwestie van seconden

Wist je dat je slechts een tiende van een seconde nodig...

Herensieraden laten single mannen er nog beter uitzien

Bij sieraden denk je misschien aan oorbellen of armbanden voor dames,...

singlessite gidsen

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

50+ singles gids

50plus singles genieten volop van...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie