hoge hakken man behulpzaam

Nooit meer ladders in je panty met deze super tip

Het blote benen seizoen is nu echt voorbij en daarmee komen de panty’s weer uit de sokkenlade. Hartstikke mooi zo’n panty hoor, maar die onvermijdelijke ladders, dat is toch altijd weer zonde. Soms lees je een tips die te mooi lijkt om waar te zijn: nooit meer ladders in je panty? Ja écht kijk maar.

Anti ladder trucje

Want er blijkt een heel simpel trucje te zijn om te voorkomen dat je ladders in je panty krijgt. Hoe? Door je panty’s in te vriezen! Het werkt als volgt: voor je je panty’s voor de eerste keer draagt maak je ze eerst vochtig onder de kraan en stop je ze in een plastic zakje. Vervolgens doe je dat zakje een nachtje in de diepvries. Laat je panty’s de volgende dag ontdooien en opdrogen, en ze zijn klaar voor gebruik.

Koud maakt sterker

De koude temperatuur van de vriezer maakt de individuele vezels van je panty’s sterker, waardoor er veel minder snel ladders in zullen komen. Het handige is ook dat je dit trucje maar één keer per paar panty’s moet toepassen.

Stop de ladder tip

Onverhoopt toch nog een ladder(tje) in je panty omdat je bovenstaande truc nog niet hebt uitgeprobeerd? En heb je geen reserve panty bij je? Zorg dat je altijd een flesje blanke nagellak in je handtas hebt zitten. Wanneer je de ladder even aanstipt met een beetje lak en dit laat drogen dan ‘loopt’ de ladder niet verder uit.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!