hoge hakken man behulpzaam

Nooit meer ladders in je panty met deze super tip

Het blote benen seizoen is nu echt voorbij en daarmee komen de panty’s weer uit de sokkenlade. Hartstikke mooi zo’n panty hoor, maar die onvermijdelijke ladders, dat is toch altijd weer zonde. Soms lees je een tips die te mooi lijkt om waar te zijn: nooit meer ladders in je panty? Ja écht kijk maar.

Anti ladder trucje

Want er blijkt een heel simpel trucje te zijn om te voorkomen dat je ladders in je panty krijgt. Hoe? Door je panty’s in te vriezen! Het werkt als volgt: voor je je panty’s voor de eerste keer draagt maak je ze eerst vochtig onder de kraan en stop je ze in een plastic zakje. Vervolgens doe je dat zakje een nachtje in de diepvries. Laat je panty’s de volgende dag ontdooien en opdrogen, en ze zijn klaar voor gebruik.

Koud maakt sterker

De koude temperatuur van de vriezer maakt de individuele vezels van je panty’s sterker, waardoor er veel minder snel ladders in zullen komen. Het handige is ook dat je dit trucje maar één keer per paar panty’s moet toepassen.

Stop de ladder tip

Onverhoopt toch nog een ladder(tje) in je panty omdat je bovenstaande truc nog niet hebt uitgeprobeerd? En heb je geen reserve panty bij je? Zorg dat je altijd een flesje blanke nagellak in je handtas hebt zitten. Wanneer je de ladder even aanstipt met een beetje lak en dit laat drogen dan ‘loopt’ de ladder niet verder uit.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.