camper alleen

NKC Solo samen weg met de camper

Was je altijd al liefhebber van op vakantie gaan met een camper, maar ben je nu alleen, dan ga je toch Solo. Hoezo alleen op pad met een camper? Daar is toch niks aan! Wanneer jij het met je partner voorheen ook een geweldige manier vond op vakantie te vieren dan kun je dat ook eens gaan proberen met proberen met ‘Solo’. Solo is onderdeel van de NKC, Europa’s grootste camperclub. Alleen op pad maar toch samen. 

NKC Solo samen weg met de camper

NKC Solo is een club voor alleenstaande camperaars. NKC Solo verbindt gelijkgestemden en biedt hen de unieke mogelijkheid om elkaar te ontmoeten, contact te leggen en samen hun passie voor het kamperen als alleenstaande (weer) op te kunnen pakken. In de ruim 20 jaar van haar bestaan is de groep uitgegroeid tot bijna 600 leden.

NKC Solo geen koppelclub

Het aantal vrouwen is licht in de meerderheid. De leeftijden variëren van midden veertig tot ver daarboven. Een gezellige, ondernemende, maar vooral warme groep, waar begrip is voor ieder individu. Ze stellen duidelijk dat het geen koppelclub is, maar natuurlijk ontstaan er vriendschappen. Het is geweldig om te horen hoeveel mensen door NKC Solo weer plezier in het camperen krijgen!

Evenementen en activiteiten NKC Solo

Je kunt lid worden van NKC Solo, maar daarvoor is het wel noodzaak dat je lid bent van NKC. Alle NKC Solo-leden ontvangen de digitale nieuwsbrief. Daarin staat welke evenementen en activiteiten er op de agenda staan.  NKC Solo-evenementen worden georganiseerd om gelijkgestemden te ontmoeten, contacten te leggen en tezamen gezellige activiteiten en excursies te ondernemen. Deze evenementen zijn uitsluitend bedoeld voor de NKC Solo-leden. Het Voorjaarsweekend, de Zomerweek en het Najaarsweekend zijn jaarlijks terugkerende evenementen.  NKC Solo-activiteiten zijn activiteiten die worden georganiseerd tijdens NKC Solo evenementen, denk aan: excursies, fietstochten, wandeltochten, dansen, spelletjes. Informatie over deze evenementen is te vinden in de NKC Evenementenbrochure of op de website.

Op reis met NKC Solo

NKC Soloreizen zijn reizen speciaal bedoeld voor NKC Solo-leden. Deze worden gepubliceerd in de NKC Camperreizenbrochure en op de website.

Prive initiatieven met Solo

Privé-initiatieven worden door NKC Solo-leden zelf georganiseerd, buiten de formele verantwoordelijkheid van de NKC om. Men zoekt elkaar op in de regio en onderneemt gezamenlijk activiteiten zoals koffieklets, wandelingen en reizen.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Een individuele rondreis door Noorwegen maken
By Redactie ·
7 december 2023

Een individuele rondreis door Noorwegen maken

De verborgen parels van de Nederlandse nationale parken: Een reis door ongerepte natuur
By Redactie ·
25 september 2023

De verborgen parels van de Nederlandse nationale parken: Een reis door ongerepte natuur

Single Maak die wereldreis, maar regel eerst wel dit!
By Redactie ·
4 augustus 2023

Single? Maak die wereldreis, maar regel eerst wel dit!

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.