Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
school spullen
1 februari 2018

Nieuwste TV-rage: De Luizenmoeder

Je moet de afgelopen weken ofwel elders op deze aardbol zonder internet hebben gezeten, of onder een steen gelegen want anders heb je vast gehoord van de hype die ‘De Luizenmoeder’ heet. Met special guest: Juf Ank die met haar ‘Hallo allemaal, wat fijn dat je er bent’ een ware hit te pakken heeft.

Fragment: “Hallo Allemaal”

Back to school

De Luizenmoeder is een comedyserie en die speelt zich af in een van de meest herkenbare arena’s in Nederland: de absurdistische wereld van de basisschool. Een bijzondere minimaatschappij met eigen schoolpleinregels, traktatiebeleid, parkeerbeheer, zwaai-afspraken, hangouders, tienminutengesprekken, verantwoorde verjaardag traktaties… enzovoorts. En zoals Juf Ank zegt: ‘dat vinden we niet raar, dat vinden we alleen maar heel bijzonder… ‘

Herkenbaar

Wat precies het succes verklaart? Misschien is het een wat andere ‘toon’ op het juiste moment? In een maatschappij waarin we onze (afwijkende) mening liever voor ons houden dan uit durven spreken is een serie waarin ongenuanceerd en politiek incorrecte opmerkingen schering en inslag zijn kennelijk heel welkom. Herkenbare situaties worden in een bijzondere setting gespeeld en extreem uitvergroot. De kracht zit hem ook in de gekozen personages. Want wie (her)kent nu niet een ‘Juf Ank’ of schooldirecteur ‘Anton’. Daarvoor hoef je niet perse op een basisschool rond te lopen..

Types

Of je nu een alleenstaande ouder bent, een samengesteld gezin hebt, M/M of V/V relatie hebt met (of zonder) geadopteerd kind, zelfs wanneer je geen kinderen hebt is De Luizenmoeder leuk om naar te kijken. Van Volkert de conciërge tot Nancy de “desperately seeking for some attention” hulpouder die snakt naar wat spanning, sensatie en vooral aandacht van directeur Anton na het avontuurtje in het fietsenhok.., we herkennen onszelf of een ander allemaal in meer of mindere mate in deze personages. En dat maakt het nou nét zo leuk.

Fragment: Bijzonder Gezin

Ben jij ook fan? Dan zit je vast a.s. zondag om 20.30 weer voor de buis voor een nieuwe aflevering van De Luizenmoeder!

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Koningaap - Familiereizen

gerelateerde artikelen

Van uit naar ineens thuis: tips voor singles, koppels en (eenouder)gezinnen

Of je nou alleen thuis zit, met je (nieuwe) partner of...

Beter niet scheiden wanneer je kinderen hebt?

Je vermoedt dat het gras bij de buren groener is, of...

Hilarische tv-serie over de hete hangijzers van nu

Het nieuwe NTR-programma Nieuw Zeer van Niek Barendsen is een scherpe,...

5 tips voor een nieuw samengesteld gezin

Wat begint met een leuke date kan met een beetje geluk...

Het aantal kinderen dat opgroeit in een eenoudergezin is toegenomen

Het aantal kinderen dat opgroeit in een eenoudergezin, is de afgelopen...

singlessite gidsen

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie