onenightstand tot ware liefde

Nieuwjaarszoen doorn in het oog voor singles tijdens Oud & Nieuw

Singles kunnen Oud & Nieuw het best vieren in gezelschap van andere singles want oog en oog staan met innig zoenende koppels vindt 41 procent van hen uitermate storend. Dit blijkt uit een onlangs gehouden enquête door Online Magazine Singlessite.nl.

Familie & vrienden
Ondanks de irritatie brengt slechts 15 procent van de singles Oudejaarsavond door op een singlefeest, singlevakantie of andere activiteit voor alleenstaanden. De meeste van hen (56%)  zoeken toch familie of vrienden op om het nieuwe jaar in te luiden.

Eenzaam
Gevoelens van eenzaamheid in de maand december zijn de singles niet vreemd. Zo’n 42 procent van de ondervraagden liet weten dat ze zich met Kerst op zijn eenzaamst voelen. Dit tegenover een 40 procent die Oud & Nieuw juist als meest eenzame moment kenmerkt. Aan het onderzoek namen 150 single mannen en vrouwen deel.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.