onenightstand tot ware liefde

Nieuwjaarszoen doorn in het oog voor singles tijdens Oud & Nieuw

Singles kunnen Oud & Nieuw het best vieren in gezelschap van andere singles want oog en oog staan met innig zoenende koppels vindt 41 procent van hen uitermate storend. Dit blijkt uit een onlangs gehouden enquête door Online Magazine Singlessite.nl.

Familie & vrienden
Ondanks de irritatie brengt slechts 15 procent van de singles Oudejaarsavond door op een singlefeest, singlevakantie of andere activiteit voor alleenstaanden. De meeste van hen (56%)  zoeken toch familie of vrienden op om het nieuwe jaar in te luiden.

Eenzaam
Gevoelens van eenzaamheid in de maand december zijn de singles niet vreemd. Zo’n 42 procent van de ondervraagden liet weten dat ze zich met Kerst op zijn eenzaamst voelen. Dit tegenover een 40 procent die Oud & Nieuw juist als meest eenzame moment kenmerkt. Aan het onderzoek namen 150 single mannen en vrouwen deel.

[email protected]

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uitgaan
By Margret ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Margret ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.
gratis activiteiten singles
By Moniek ·
11 oktober 2021

Gratis activiteiten voor singles in vijf stappen

Uitgaan is leuk. Andere singles ontmoeten ook. Maar vrijwel iedere activiteit, feest of ander event voor singles kost geld. Wat als je nou tijdelijk (of permanent) wat krap bij kas zit?
By Moniek ·
12 juni 2021

Wat je kunt doen als jouw date uiteindelijk toch heeft afgezegd

By Tijmen ·
3 juni 2021

Kom goed voor de dag op je eerste date na corona