speeddaten

Nieuwe speeddate organisatie voor singles

Single woonachtig in de kop van Noord-Holland en wil je dolgraag singles ontmoeten die bij jou in de buurt wonen? Grijp dan je kans! Er is een nieuwe speeddate organisatie die singles in Den Helder bij elkaar brengt.

Noord kop van Nederland

De eerste speeddate-avond van 2015 is op 16 januari. Ook dit jaar wordt dit weer gehouden in sport- en zalencentrum de Draaikolk, aan de Dollardlaan 202. De avond start om 19.30 uur en de zaal is open vanaf 19.00 uur. De avonden zijn bedoeld voor singels uit de Noordkop die serieus op zoek zijn naar een relatie. In verband met de tafelindeling is vooraf opgeven noodzakelijk en alleen mogelijk via het inschrijfformulier op de website: www.speeddatedenhelder.nl. Deelname kost 7,50 euro per persoon. De inschrijving sluit op woensdag 14 januari om 18.00 uur.

Speeddaten voor singles

Speeddaten is een leuke manier om in een relatief korte periode veel mensen te ontmoeten. Afhankelijk van het aantal inschrijvers in de diverse leeftijdscategorieën heeft een ieder minstens twee tot tien gesprekken per avond. Iedereen krijgt steeds vijf minuten de tijd om zich voor te stellen aan een tafelgenoot in de vooraf aangevraagde leeftijdscategorie. Daarna worden de rollen omgedraaid en na weer vijf minuten wordt er van tafel gewisseld. Als beide gesprekspartners ja hebben ingevuld op hun matchkaart, kunnen ze elkaar in een tweede ronde verder leren kennen en eventueel contactgegevens uitwisselen. Na afloop is er gelegenheid om na te praten onder het genot van een hapje en een drankje aan de bar.

Nieuwe organisatoren

“Bijna zouden de avonden niet meer georganiseerd worden, omdat ik andere bezigheden ga oppakken”, verklaart oprichtster Astrid Boelen. “Gelukkig waren er op de laatste speeddate-avond van 2014 twee enthousiastelingen die het van me over willen nemen. Wendy Nebbeling en Krista Smit vonden het jammer als de avonden niet meer georganiseerd zouden worden. En zij waren niet de enige, dus eind november zijn ze gelijk aan de gang gegaan, zodat de avonden ook in 2015 gewoon doorgang kunnen vinden.”

Meer speeddaten

Wil je ook graag een avondje speeddaten maar woon je niet in de regio Den Helder? Geen nood! Op de agenda vind je speeddates op verschillende plaatsen door heel Nederland en in de Speeddaten Gids vind je de beste organisaties!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam