Nieuwe site laat Indiërs daten in metro

In India biedt een datingsite vrijgezellen de mogelijkheid een potentiële partner te ontmoeten op de metro van hoofdstad New Delhi.

Leden van metromates.in kunnen op hun profiel aangeven op welke route ze regelmatig rijden. Zo kunnen ze potentiële reisgenoten leren kennen, of die aantrekkelijke medepassagier online terugvinden. Dat kan zelfs tijdens het reizen. Via bluetooth kunnen leden namelijk met elkaar chatten.

Leden
Een maand na de oprichting heeft metromates.in ruim 2.600 leden, en er komen zo’n honderd leden per dag bij. Dat aantal zou nog fors kunnen groeien want in New Delhi maken circa een miljoen mensen dagelijks gebruik van de metro. Er zijn 2,6 miljoen internetgebruikers.

 

Groepsafspraakjes
Een ander voorbeeld is de datingsite Ignighter, waarmee leden groepsafspraakjes kunnen organiseren. De site werd in 2008 opgericht in de Verenigde Staten, maar blijkt sinds kort vooral populair in India. Hier is toestemming van de familie soms nog belangrijk, en deze wordt makkelijker gegeven voor een groepsuitje.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?