Nieuwe site ContactMatch.nl: Samen zijn is leuker

Vorige week  had ik nog onderzoek gedaan naar het aantal datingsites dat te vinden is op Google. Meer dan 1400 verschillende datingsites kwamen boven drijven.  Er zitten al veel soorten vissen in de vijver. Wat is er bijzonder aan deze nieuwe vis? 

Middels een persbericht bracht ContactMatch naar buiten een nieuwe datingsite te zijn. Een datingsite die te midden van alle andere aanbieders toch een verschil kan maken. Jij wilt als single natuurlijk ook weten waar het verschil dan in zit. ContactMatch wil vooral wat doen aan de vele internationale vissen die in de vijver zwemmen en geen rekening houden met de mentaliteit van ons Nederlandse goudvissen.

Jouw vis zwemt in een andere vijver

De laatste weken krijgen we meer berichten binnen van vooral mannelijke singles die graag kennis willen maken met een vrouw die jonger is dan zij zelf, omdat ze zich bijvoorbeeld qua sportiviteit en uitgaanspatroon niet voelen passen bij de 50+ maar bij jongeren. Doordat je bij datingsites altijd in groepjes wordt ingedeeld, is het bijna onmogelijk met een visje uit de naastliggende vijver een stukje op te zwemmen.

ContactMatch ziet dit anders

ContactMatch zegt hierover dat het hebben van een focus goed is maar dat veel datingsites te specifiek gericht zijn op bepaalde doelgroepen, variërend van leeftijd, persoonlijke voorkeuren en opleiding tot religie of persoonlijke situatie. In de praktijk blijkt echter dat we allemaal heel divers zijn. Door een te specifieke differentiatie kan het dat de juiste contacten voor jou nooit boven komen drijven of zwemmen.  Gebruikers moeten dus in meerdere sites gaan kijken of in meerdere vijvers gaan rondzwemmen. En die sites zijn natuurlijk niet allemaal gratis. ContactMatch belooft dat je bij hen dit allemaal in een website kunt vinden. Grote belofte.

Relatie of contact

Je kunt bij ContactMatch niet alleen op zoek gaan naar een date, maar ook naar vriendschap, gezelligheid of een sport-maatje. Vooral de ouderen in ons land hebben vaker te maken met eenzaamheid door het wegvallen van familie en dierbaren. Ze zoeken niet specifiek naar een relatie, maar gewoon naar contact en gezelligheid. Samen zijn is leuker is.

Correct en actief profiel

Waar ze ook zeggen goed in te zijn is het screenen op afbeeldingen en woordgebruik, zodat het aantal correcte en actieve profielen schoon is en overzichtelijk. Veel datingsites die helemaal gratis zijn lopen er namelijk tegen aan dat profielen niet deugen, de verkeerde personen aantrekken en niet worden bijgehouden. Daarnaast is ContactMatch er trots op dat ook gratis leden  een goede functionaliteit ontvangen en dat betalende leden geen automatische incasso’s krijgen.

Voordelen te samen

1. Contactmogelijkheden met variatie voor jong en oud: relatie, vriendschap en gezelligheid. 2. Afbeeldingen en taalgebruik worden gecontroleerd. 3. Geen ongewenst doorlopend abonnement met automatische incasso´s. 4.  Zéér voordelig premium lidmaatschap (gemiddeld meer dan 60% goedkoper!). 5. Eenvoudige betaling via iDEAL. 6. Snelle en eenvoudige registratie. 7. Automatische match-factor per profiel. 8.  Responsive design: 1 site voor mobiel en PC gebruik. 9. Gegevens zijn veilig en privacy wordt gegarandeerd.

 

De redactie van Singlessite.nl wenst ContactMatch veel succes met hun nieuwe onderneming. Dat ze ook echt het verschil mogen maken dat ze voor ogen hebben.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.