seks vakantie

Nieuwe seksstandjes zelfbevrediging en orgasme tips?

Verschillende seksstandjes uitproberen, zelfbevrediging en orgasme tips voor vrouwen? Daar zijn single mannen en vrouwen hevig in geïnteresseerd. Seks met jezelf, of juist spannende seks met je one-night-stand, het zijn onderwerpen die blijven intrigeren. Om je nog makkelijker van de gewenste seks info te voorzien geven wij je onze 5 best gelezen seks artikelen!

1. 50 seksstandjes voor meer afwisseling in je liefdesleven

Wil je wel eens iets anders dan het missionaris-standje of op z’n hondjes met je nieuwe vlam? Om het een beetje spannend te houden is het leuk om van seks standjes te wisselen tijdens het vrijen. De Kamasutra kent er vele soorten. Soms een tikkie ingewikkeld maar er zijn wel lekkere seks standjes uit te halen.  50 tips voor wat meer spanning in de slaapkamer kijk je hier….

2. Masturbatie, oftewel zelfbevrediging tips voor vrouwen

Wil jij weten hoe je jezelf naar een heerlijk hoogtepunt helpt? Voor alle vrouwen die zichzelf eens lekker onder handen willen nemen en een daverend orgasme willen beleven hebben we een paar uitstekende tips. Doe de deur op slot, zet je telefoon uit, dim de lichten want deze tips voor genot zijn er helemaal voor jou alleen! Als vrouw optimaal seksplezier in je eentje? Snel even verder lezen…..

3. Top 10 seks afknappers

Wanneer je als vrije blije single een leuk exemplaar je bed in sleurt is het wel zo prettig als hij of zij voldoet aan jouw seksuele verwachtingspatroon. De top 10 seks afknappers van vrouwen zijn in kaart gebracht, dus mannen: even lezen en niet doen!

4. 7 redenen voor meer orale seks

Ben je niet zo dol op orale seks? Nou, je bedpartner misschien wel! Als je allebei fris en schoon bent dan kun je elkaar op tal van manieren naar ongekende hoogten brengen. Wij geven je maar liefst 7 redenen om vaker orale seks te hebben…. 

5. De tien geboden van casual seks

Je kent het vast wel. Lekker ding in de kroeg of op Tinder gespot, snelle date en hup tussen de lakens. Een one-night-stand heeft zo zijn voordelen. Wel de lusten en als het goed is niet de lasten. Wil jij de seks met je liefjes voor 1 nacht nog vlotter laten verlopen? Lees dan even de tien geboden van casual seks… 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.