verleiding

Nieuwe ronde nieuwe kansen: flirt er op los!

Heb jij het voornemen om het nieuwe jaar wat luchtiger door het leven te gaan? Go with the flow en je ziet wel waar je uitkomt? Dan hoort flirten ook op je lijstje thuis! Kijk maar eens waar flirten al niet goed voor is.

Flirten stimuleert de fantasie

Flirten is zo gemakkelijk nog niet, zeker als je het met een zekere elegantie wilt doen. Flirten doet een beroep op je intelligentie en je vindingrijkheid. Het is een creatief proces maar tegelijkertijd ook een schaakspel waar hij – degene waar je mee flirt – net zo hard aan meedoet als jij.

Flirten is leuk!

Laten we eerlijk zijn, flirten is gewoon leuk! Het is een uitdaging, het is spannend en het is sexy. Een flirt geeft je dag (of avond) een extra dimensie. Het is een luchtig spel dat echt niet altijd op iets serieus hoeft uit te lopen. Een enkel oogcontact met een onbekende man op straat, kan je dag al bijzonder maken.

Flirten maakt je zekerder van jezelf

Even goed flirten is een enorme boost voor je eigenwaarde. Je staat in het middelpunt van de belangstelling van een ander (meestal een aantrekkelijke man). Door met jou te flirten geeft hij blijk van zijn waardering voor jou en dat voelt goed!

Door flirten leer je jezelf beter kennen

Tijdens een flirt met een onbekende manspersoon komen, word je geconfronteerd met kanten van je persoonlijkheid die je misschien nog niet kende of die maar zelden naar boven komen. Een spannende confrontatie met iemand die er misschien heel andere gedachtes en principes op nahoudt dan de mensen waar je gewoonlijk mee omgaat, kan bijzonder verfrissend werken.

Flirten zorgt ervoor dat je je sexy en verleidelijk voelt

Flirten zorgt voor een sexy en verleidelijk gevoel dat vaak ook nog na de flirt blijft voortduren. Zo kan een kortstondige en onschuldige flirt met een man die je misschien nooit meer zult zien, je relatie met je eigen, lieve man weer helemaal nieuw leven inblazen.

Flirten maakt je mooi

Een ander niet te verwaarlozen effect van een goede flirt is dat je er mooier van wordt. Je straalt vrouwelijkheid en zekerheid uit en dat zal niet onopgemerkt blijven.

Redenen genoeg dus om je even toe eens heerlijk te laten gaan. Maar er zijn natuurlijk grenzen. Een onschuldige flirt is alleen onschuldig, als ook je ‘tegenstander’ weet dat het bij een flirt blijft. Schep geen verwachtingen die je niet wilt en kunt waarmaken.

En wat als je een (prille) relatie hebt?

Dan nog, vinden wij, mag je af en toe wel eens met een ander flirten. Als het maar bij een luchtige flirt blijft en je je partner er niet mee voor het hoofd stoot. Respecteer je partner, wat je ook doet, altijd.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.