bioscoop als uitje

Nieuwe romcom in de maak

Wie van Nederlandse romcoms houdt, zit komend jaar gebakken. De titels ‘Zwaar Verliefd’, ‘Doris’ ‘April, May, June’ zijn al een tijdje bekend en inmiddels is er alweer een nieuwe film toegevoegd aan dat rijtje: ‘Singel 39.’ En ook deze keer is de romcom een gevalletje: alleen al bij het zien van de cast weet je dat je er een bios-avondje voor wil plannen.

Hoofdrollen

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Lies Visschedijk (Soof!) en Waldemar Torenstra. Eva van de Wijdeven, Loes Haverkort, Gerard Cox, Steyn de Leeuwe en de Fransman Fabrice Deville maken de cast compleet.

Kinderwens

Ook leuk: de romcom lijkt geen standaard boy-meets-girl verhaal te hebben, maar te spelen met thema’s waar bijna iedereen mee te maken krijgt. Lees mee. Monique (Lies Visschedijk) heeft één focus in het leven: carrière maken als hartchirurg. Tót de homoseksuele, extraverte Max (Waldemar Torenstra) naast haar komt wonen. Er ontstaat een vriendschap die haar doet inzien dat er meer in het leven is dan werken. Eva van de Wijdeven speelt de zus van Monique, Gerard Cox is de vader van de twee en Steyn de Leeuwe vertolkt broertje Diederik.

Affaire

Marleen (gespeeld door Loes Haverkort) heeft net als Max een grote kinderwens. Ze zijn alleen allebei single en dus hard op zoek naar een co-ouder. De Franse acteur Fabrice Deville is speciaal naar Nederland afgereisd voor zijn rol als Jean Jacques, een collega chirurg die een affaire heeft met Monique.

Singel 39 is in het voorjaar van 2019 te zien in de bioscoop.

 

Bron: Glamour

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.