nieuwe liefde na dood partner

Nieuwe relatie terwijl je partner nog maar net is overleden

Als de partner waar je zoveel van houdt komt te overlijden dan kun je je niet voorstellen dat er ooit een dag komt waarop je weer verliefd op een ander wordt. Toch gebeurt dat. Voor de een komt een nieuwe liefde wat vroeger dan voor de ander natuurlijk. Hoe lang moet je in rouw blijven en wanneer is de tijd rijp voor een nieuwe liefde?

Persoonlijk

Het rouwproces na overlijden verschilt van persoon tot persoon en daar staat eigenlijk geen ‘tijd’ voor. Maar toch hebben mensen snel een oordeel klaar als iemand na het overlijden van zijn of haar partner binnen zeer korte tijd met een nieuwe liefde op de proppen komt.

Zo kreeg Rolling-Stone zanger Mick Jagger het zwaar te verduren toen hij drie maanden na het overlijden van zijn vriendin L ‘Wren Scott werd gespot met een nieuw liefje. De familie van L ‘Wren was not-amused toen er intieme foto’s van Mick verschenen met een 27 jarige ballerina.

Rouwperiode

Wat vind jij een ‘normale‘ rouwtijd na het overlijden van je geliefde? Hoe lang moet je wachten voordat je weer verder gaat met het leven en dus ook met de liefde?

Bron: Singlessite

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.