beauty vrouwen date

Nieuwe realityshow voor Barbie

RTL krijgt maar geen genoeg van de avonturen van Samantha ‘Barbie’ de Jong en Michael.

Vijfde realityserie

Na Barbie’s Bruiloft, Barbie’s Baby, Huisje, Boompje, Barbie en Samantha en Michael willen rust in de tent komt er een vijfde realityserie over het leven van het Haagse koppel. Dit heeft RTL bevestigd aan RTL Boulevard.

Saai zonder camera’s

Hoe het nieuwe programma gaat heten en wanneer het op televisie te zien zal zijn, is vooralsnog onduidelijk. Barbie en Michael lieten eerder al weten dat ze zich een leven zonder camera’s bijna niet meer kunnen voorstellen. “Het is soms zelfs saai als de camera’s er niet bij zijn”, gaf Barbie toe in Sp!ts.

Michael: “Als ik heel eerlijk ben, is het dan inderdaad best wel saai. Natuurlijk hebben we ook wel onze momentjes nodig zonder camera. Maar nu we dit programma hebben gemaakt, leven we toch alweer toe naar een nieuw seizoen.”

Biografie Barbie

Een week geleden werd bekend dat Barbie in februari haar biografie Van Bimbo tot Business Babe uitbrengt.

Bron: Telegraaf

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.