liefdessloten parijs
11 April 2016

Nieuwe liefde Georgina Verbaan niet langer geheim

Georgina Verbaan is verliefd en steekt het niet langer onder stoelen of banken. De 36-jarige actrice deelde een foto van haar haar nieuwe liefde Bram van Leeuwen op Instagram. Ze zouden zelfs al een romantisch weekend in Parijs hebben doorgebracht.

Diepste geheim

De foto lijkt eerdere berichtgeving van de Telegraaf te bevestigen. “Het is dik áán, al zal ze er flink van balen dat dit nu ook weer bekend is. Daarom spreken ze steeds ook in het diepste geheim af, of dáchten ze in elk geval dat ze dat deden”, zei een bron maandag tegen de krant.

Georgina en Bram

Romantisch Parijs

Via een andere bron kwam Singlessite.nl te weten dat het kersverse koppel onlangs samen een romantisch weekendje in Parijs vertoefde. Zonder dochterlief Odilia uiteraard. Eerst maar eens zien of deze verliefdheid uitmondt in een serieuze relatie. Want volgens de Telegraaf weet Georgina nog niet zeker of het iets serieus kan worden en wil ze dit eerst zelf bevestigd hebben. “Zo wordt het liefdes-cv van Georgina weer langer voordat zijzelf weet of een en ander serieus kan worden. “ aldus de krant.

Gemeenschappelijke vrienden

Van Leeuwen en Verbaan zouden elkaar via gemeenschappelijke kennissen hebben leren kennen. Het tweetal was vorige week samen op een feestje.  “Voor de meeste aanwezigen was het nieuw dat Bram en Georgina een setje waren”, aldus de bron. “Maar lang bleef het niet geheim. Ze lijken dan ook op twee gedachten te hinken. Aan de ene kant willen ze hun relatie zo lang mogelijk geheim houden, aan de andere kant hebben ze moeite van elkaar af te blijven. De verliefdheid spát eraf!”

Ex vriend & nieuw geluk

Verbaan en haar ex-vriend Ralph Nauta zijn sinds eind februari uit elkaar. Verbaan en Nauta lieten in december 2015 weten een relatie te hebben, daarvoor werden ze al enkele keren samen gezien. Amper een maand later lijkt het geluk Georgina weer toe te lachen met de komst van reclameman Bram van Leeuwen. Natuurlijk hopen we van harte dat ze ditmaal de juiste match heeft gevonden!

Ben je ook een alleenstaande mama die overloopt van een nieuwe liefde? Dan geven we je 5 zinvolle tips! 

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Single verkiest huisdier boven nieuwe liefde

Ruim 63 procent van de singles weigert ronduit zijn of haar...

Wat vinden we erger? Emotioneel of seksueel vreemdgaan

Wat zou je erger vinden: als je partner seks heeft met...

Verliefde man weer baard in de keel

Als er een baby (of puppy) in de buurt is, krijgt...

Ware liefde, bestaat die eigenlijk wel?

Als single kan je er van dromen, die ene ware liefde...

Dit zoekt Bridget Maasland in een nieuwe liefde

Verlang je naar een nieuwe liefde in je leven die past...

singlessite gidsen

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

advertentie