vind je liefde met valentijn

Nieuwe datingsite voor singles zonder seksdrive

Seks is vanzelfsprekend in de huidige maatschappij. Een relatie zonder seks is ‘vreemd’. Een persoon die geen zin heeft in seks voelt zich een buitenbeentje. Dat moet afgelopen zijn, vindt de gloednieuwe datingsite Datezonderdat.nl. Zij bieden een platform voor mensen die willen daten zonder dat het per se op seks hoeft uit te lopen.

Sommige mensen ervaren een gevoel van sekseloosheid door bijvoorbeeld een trauma, medicijnen of omdat zij aseksueel zijn. Zo ook Martin Rehbergen. Hij schreef zich in op DateZonderDat en vertelt daarover in Een Vandaag.

Seks moet lekker zijn

“Seks moet altijd, overal. Het moet lekker zijn. Het moet probleemloos zijn. Is het dat niet dan is er wat aan de hand”, aldus Rehbergen. “Het is mij nu wel duidelijk; seks, daar hoef ik zelf niets mee.”

Voor al die mensen die geen behoefte hebben aan seks, maar wel verlangen naar het samenzijn met een partner is DateZonderDat, opgericht door Mirjam van der Horst nadat zij het verhaal van een vriendin hoorde. Ze hunkerde naar een relatie, maar had al 14 jaar lang geen zin in seks. Wat doe je dan? Van der Horst kwam met de oplossing voor het intense verlangen van haar vriendin.

Taboe doorbreken

“Het is denk ik nodig om dit te moeten doorbreken, omdat er heel veel mensen thuis zitten die denken dat niemand ze wil, dat er niemand is die zoals zij zijn, omdat er wordt geschetst dat iedereen het altijd maar doet”, stelt de oprichtster van de website.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.