vind je liefde met valentijn

Nieuwe datingsite voor singles zonder seksdrive

Seks is vanzelfsprekend in de huidige maatschappij. Een relatie zonder seks is ‘vreemd’. Een persoon die geen zin heeft in seks voelt zich een buitenbeentje. Dat moet afgelopen zijn, vindt de gloednieuwe datingsite Datezonderdat.nl. Zij bieden een platform voor mensen die willen daten zonder dat het per se op seks hoeft uit te lopen.

Sommige mensen ervaren een gevoel van sekseloosheid door bijvoorbeeld een trauma, medicijnen of omdat zij aseksueel zijn. Zo ook Martin Rehbergen. Hij schreef zich in op DateZonderDat en vertelt daarover in Een Vandaag.

Seks moet lekker zijn

“Seks moet altijd, overal. Het moet lekker zijn. Het moet probleemloos zijn. Is het dat niet dan is er wat aan de hand”, aldus Rehbergen. “Het is mij nu wel duidelijk; seks, daar hoef ik zelf niets mee.”

Voor al die mensen die geen behoefte hebben aan seks, maar wel verlangen naar het samenzijn met een partner is DateZonderDat, opgericht door Mirjam van der Horst nadat zij het verhaal van een vriendin hoorde. Ze hunkerde naar een relatie, maar had al 14 jaar lang geen zin in seks. Wat doe je dan? Van der Horst kwam met de oplossing voor het intense verlangen van haar vriendin.

Taboe doorbreken

“Het is denk ik nodig om dit te moeten doorbreken, omdat er heel veel mensen thuis zitten die denken dat niemand ze wil, dat er niemand is die zoals zij zijn, omdat er wordt geschetst dat iedereen het altijd maar doet”, stelt de oprichtster van de website.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam