Nieuwe datingsite Pepper live

Pepper geeft de singles in Nederland letterlijk meer communicatiekracht. Nicolas Eglau, directeur Ventures bij RTL Nederland: “De site is zo ontwikkeld dat de dialoog tussen de daters wordt gestimuleerd. En niet alleen tussen de daters, maar ook tussen de singles en de makers van de site. We hebben samen met de vijf daters en de input van honderden enthousiaste singles een site kunnen maken die aansluit bij hun wensen. Ik geloof er in dat het succes van de site mede wordt bepaald door te blijven luisteren naar de mensen waar we dit voor doen: de ruim 2,6 miljoen singles in Nederland.”

Profiel
Pepper biedt mensen de mogelijkheid om zichzelf zo goed mogelijk te etaleren. Met foto’s, filmpjes, muziekfragmenten of andere favorieten gepload vanuit Facebook, vanaf internet of de eigen pc wordt het profiel verrijkt tot een persoonlijke karakterschets. De bezoekers krijgen een beter beeld van de persoon achter het profiel, dat direct een aanknopingspunt vormt voor een eerste kennismakingsmail of -chat. Onderdeel van de profielen is een speciaal ontwikkelde vragenlijst. Deze vragenlijst geeft meer inzicht in hoe iemand in het leven staat en waar men waarde aan hecht. Op basis van de uitgebreide profielen worden singles met elkaar gematcht.

ChatPepper
Een chat starten en zoeken naar een gespreksonderwerp, behoort met Pepper tot het verleden. Geen kale chat lay-out meer. Vanuit Facebook of de profielen van beide chatters worden automatisch afbeeldingen en filmpjes getoond; ze dienen als ijsbreker of aanjager van het gesprek.

 

JustCoffee
Voor het maken van een date, moeten er vaak heel wat drempels worden overwonnen. Pepper helpt met JustCoffee een date te initiren en stelt ook nog een leuk caf voor om de eerste kop koffie te drinken met een mogelijk nieuwe liefde.

De aankomende week kunnen de singles zelf de proef op de som nemen en voorlopig gratis een kijkje nemen op de datingsite waaraan zij zelf een bijdrage hebben geleverd.

Op 24 maart aanstaande wordt de site officieel gelanceerd voor het Nederlandse publiek.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?