dagje uit gezond eten

Nieuwe datingapp voor vegetariërs: Veganific

De nieuwste Tinder-kloon heet Veganific en is -zoals de naam al verraden had- speciaal voor vegetariërs en veganisten. Een van de initiatiefnemers achter deze nieuwe app is Jorn de Vries. Je kunt hem kennen als oprichter van het inmiddels erg succesvolle Flitsmeister.

Veganific

Veganific is ontstaan vanuit een persoonlijke ervaring van de maker van Flitsmeister. Hij maakte van dichtbij een relatie mee waarbij een van de partners veganistisch was. Dit leidde al snel tot spanningen en uiteindelijk zelfs het einde van de relatie.

Tinder voor vega-minded singles

Het blijkt voor veganisten en vegetariërs best een uitdaging te zijn om een gelijkgestemde partner te vinden. Met Veganific als ontmoetingsplatform voor vega-minded singles moeten spanningen over eten in toekomstige relaties voorkomen worden. De app werkt net als Tinder. Je krijgt potentiële partners voorgeschoteld en kunt ze met een veegbeweging liken of disliken.

Gratis op proef, daarna prijzig

De eerste 5.000 gebruikers krijgen een gratis lidmaatschap voor 3 maanden. Daarna kunnen gebruikers kiezen voor een betaald lidmaatschap voor een periode van 1, 3 of 6 maanden. Het is met € 19,95 wel een prijzige app. Jorn de Vries licht toe: “Hier is heel bewust voor gekozen omdat we hiermee de kwaliteit van de app waarborgen. Wanneer iemand niet oprecht vegan-minded is, zal hij of zij namelijk ook niet zo snel een betaald lidmaatschap afsluiten.” De app is momenteel alleen in Nederland en België beschikbaar, maar de ambitie is om snel naar Duitsland en de Verenigde Staten uit te breiden.

Bron: Onemorething

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam