afwijzing

Nieuwe datingapp: review je date

Nog single maar kijk je stiekem wel uit naar een gezellige date, maar wil je graag weten wat voor vlees je in de kuip hebt voordat je afspreekt? Misschien is deze nieuwe datingapp dan iets voor jou. Want bij de nieuwe dating-app Once geef je jouw date een beoordeling. Een mislukte date? Geef hem 1 van de 5 sterren, dan is de boodschap meteen duidelijk. Toch?

Dating-app Once

Dating-app Once biedt gebruikers de mogelijkheid om na afloop hun date te reviewen. Na een date krijg je de mogelijkheid om een recensie over de date te schrijven, inclusief een vijf sterren beoordeling. Volgens de ontwikkelaars van Once zou dit zorgen voor een veilig gevoel voor toekomstige matches.

Tegenvaller?

Zag je date er op de foto uit om op te smullen, maar viel hij of zij in het echt zwaar tegen? Hup, je schrijft er een recensie over en bespaart je mede-singles een tegenvallende date. Dit klinkt misschien ideaal maar het roept ook wat morele twijfels op. We hebben het hier namelijk over mensen met gevoel. Dat is toch andere koek dan jouw niet-op-tijd-bezorgde-maaltijd.

Bron: JAN

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.