online dating

Nieuwe datingapp Crown

Ben je Tinder, Happn en alle andere datingapps zat? Dan is er een nieuwe om uit te testen. “Less swiping, more fun”. Dat moet de nieuwe dating app Crown worden volgens de ontwikkelaars van Match.com, waaronder ook Tinder valt.

Waslijst

Bij veel dating apps krijg je een waslijst aan profielen onder je neus gedrukt. vervolgens is het swipen, swipen en nog eens swipen. Als er dan een match is, kan het chatten beginnen. Zoveel opties is leuk, maar het menselijk brein is helemaal niet gericht op zoveel sociale relaties, die bij Tinder eindeloos zijn.

Dating app Crown

De nieuwe dating app Crown zit anders in elkaar. Elke dag krijg je als gebruiker zestien mensen te zien. Hiervan mag je vier profielen kiezen. Je kiest steeds via een knockout-systeem tussen twee mensen. Deze vier mensen krijgen dan een melding dat ze geselecteerd zijn en kunnen aangeven of ze met jou willen chatten of niet. Andersom krijg je zelf ook een bericht als je behoort tot de vier geselecteerden bij iemand.

Sneller in gesprek

Met de nieuwe dating app hopen de bedenkers dat mensen ook daadwerkelijk sneller in gesprek komen met iemand. Bij Tinder komt het vaak niet tot een gesprek, omdat mensen rustig verdergaan met swipen of niet goed weten hoe ze een gesprek kunnen aangaan.

Online dating, wel of niet doen?

Toch is deze app wel weer een typische vleeskeuring, want het kiezen gaat op basis van foto’s. Hoewel, is dat niet wat we in real life ook altijd doen? Je stapt niet zomaar af op iemand die je totaal niet aantrekkelijk vindt. Als je de app gaat downloaden, weet dan wel dat de online datingwereld ook vol zit met afwijzingen. Maar, er hoeft maar één juiste persoon tussen te zitten…

Bron: DutchCowboys

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam