Vanachter je computer andere singles ontdekken, met ze chatten en wie weet zelfs verliefd worden via een datingsite; hoe fijn is dat! Maar het kan nog fijner; er is een nieuwe datingapp ontwikkeld waarmee je onderweg, op je werk en zelfs in de rij bij de supermarkt leuke singles kan leren kennen.

Pepper

Natuurlijk, Tinder kennen we allemaal. Een dikke like of een groot rood kruis naar aanleiding van 1 of 2 selfies. Dat is uiteraard leuk tijdverdrijf, maar laten we eerlijk zijn, als je op zoek bent naar wat meer diepgang, is deze nieuwe dating app van Pepper een aanrader. In vergelijking met andere datingsites onderscheidt Pepper zich met mooie, visuele profielen. Ook richten ze zich heel erg op de hobby’s en interesses van de singles.

Aantrekkelijk swipen

Dat zie je ook terug in de app. Je kunt bijvoorbeeld een foto- of video collage maken van jezelf en je hobby’s. Op deze manier maak je jezelf nog aantrekkelijker dan dat je al bent. Het swipen tussen profielen van singles is stiekem erg leuk en daarom heeft Pepper dat er ook in verwerkt; je kunt swipen tussen uitgebreide profielen van singles waardoor je gelijk een goed overzicht krijgt van wie iemand is.

Voordelen dating app

Het fijne aan onderweg kunnen daten met deze nieuwe app is dat je niet in spanning hoeft te zitten welke nieuwe berichtjes, fans of updates er zijn totdat je thuis bent. De tijd dat dat leuke chatgesprek met die ene persoon voorheen moest ophouden omdat je de trein moest gaan halen, is voorbij; zet dat leuke gesprek gewoon voort via de dating app van Pepper en ontvang tegelijkertijd updates van de meest actuele interesses van je matches of like een leuke foto. Zo weet je zeker dat je niks mist (en wie wil er nou iets missen)!

Gratis toegang

Ben jij benieuwd naar de nieuwe app? Maak een profiel aan via www.pepper.nl en download de app gratis, zowel verkrijgbaar voor Android als iOS. Alle nieuwe leden krijgen tot en met 5 augustus de eerste drie dagen gratis toegang tot alle functionaliteiten.

Pepper dating app

Dit artikel is geschreven in samenwerking met www.pepper.nl. Een datingsite die zich richt op diepgang en het goed presenteren van jezelf via uitgebreide visuele profielen.