dating app antidate

Nieuwe dating app: Antidate

Er is weer een nieuwe datingapp op de markt en die heet Antidate. Het bijzondere aan deze datingapp is dat het de locatie van vrouwen verbergt voor mannen. Andersom kunnen vrouwen wel zien of en welke mannen er in hun buurt zijn.

Onwaarschijnlijk

De makers van Antidate hebben voor deze opmerkelijke werkwijze gekozen omdat ze van mening zijn dat het vijf keer zo waarschijnlijk is dat er een gesprek tussen een man en en vrouw ontstaat wanneer de vrouw de eerste stap daartoe zet.

Dates

Vrouwelijke gebruikers krijgen daarom een overzichtje te zien van mannen die zich in de buurt bevinden, inclusief een recente profielfoto. Vervolgens kunnen de dames bepalen of ze iemand al dan niet aanspreken. Mannen kunnen alleen maar aangesproken worden en reageren.  De verstuurde berichtjes worden vervolgens een dag bewaard en daarna weer automatisch verwijderd. De gedachte hierachter is om daadwerkelijke dates in real life te stimuleren.

Profielfoto

De profielfoto’s van de kandidaten op Antidate moeten bestaan uit recente selfies. De foto wordt ook voorzien van een tijdsindicatie zodat oude foto’s voorgoed tot het verleden moeten behoren. Na een eventuele ontmoeting kunnen gebruikers aangeven hoe goed of slecht hun date leek op de profielfoto. Antidate is vooralsnog alleen nog maar beschikbaar in de Britse App Store en kost daar 0,87 euro.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.