verliefdheid

Nieuwe date: ziet hij me nou zitten of niet?

Dat vragen heel wat singles zich af tijdens hun flirt en datingavonturen. Want hoe lastig is het nou om te bepalen of iemand echt ‘into you’ is, of toch niet? We kwamen een tip tegen op de datingsite van Parship die we graag met je delen.

Contact is the key

Als iemand je leuk vindt dan zal die persoon er alles aan doen om met jou in contact te komen. Chatten, sms’jes, bellen, een date: hij wil jou horen en zien. Zo simpel is het. Jouw potentiële partner zal ook vanzelf dingen met jou willen delen. Even vertellen over zijn dag, je een grappige foto sturen. Als je je tot elkaar aangetrokken voelt kan je ook niet anders. Je wil steeds meer over elkaar te weten komen en elk contact is leuk, dus wil je er graag zoveel mogelijk van.

Uitvluchten verzinnen

Let dus op met een date die plots allerlei uitvluchten zoekt. Die nooit uit zichzelf een sms’je of mailtje stuurt, die nooit de telefoon opneemt. Want zelfs als je moe bent, het heel druk hebt of veel stress hebt probeer je toch op één of andere manier contact te onderhouden als je verliefd bent. Verzin geen uitvluchten voor de ander en zie het realistisch. Krijg je wel snel antwoord op je vragen, is het contact meteen vlot en frequent? Dan waag je gewoon de sprong! He’s totally into you!

Meer weten over daten en datingsite Parship? Lees dan even dit artikel. 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam