profielfoto

Nieuwe app wist geschiedenis met ex

Kun je je ex maar niet vergeten en staan er nog veel tedere herinneringen van jullie  op Facebook? Dan kan je deze nu allemaal in één ruk wissen met een app.

Romantische Facebook-geschiedenis

Het is uit, maar je kijkt nog vaak naar de lieve berichtjes die hij zond. Om nog maar te zwijgen van jullie mooie foto’s die nog steeds in een digitaal album staan. Wie ooit een relatie op de klippen zag lopen, kan het wellicht bevestigen: door een romantische Facebook-geschiedenis heeft je liefdesverdriet een langere nasleep dan je zou willen.

Versnellen verwerkingsproces

Maar dankzij ‘Killswitch’, een nieuwe app ontwikkeld door Erica Mannherz en Clarade de Soto uit New York, kan het verwerkingsproces net sneller gaan. Als je echt klaar bent om je ex te vergeten, welteverstaan. ‘Een van onze vriendinnen laat haar profiel offline halen na elke breuk. Maar als ze zich dan opnieuw aanmeldt, wordt ze geconfronteerd met pijnlijke herinneringen aan mooie momenten’, zeggen de bedenksters.

App die analyseert en wist

Zo’n drastische maatregel hoef je in de toekomst niet meer te nemen. Dankzij hun app – te downloaden voor slechts 70 cent – kan je de persoon die je wenst te vergeten aanduiden. De app analyseert vervolgens jullie Facebookgeschiedenis en wist alle informatie: van berichten en statussen tot foto’s en gedeelde albums. En je ex zelf? Die merkt er niets van. Klein nadeel: de app zal niet werken als je geen Facebook-vrienden bent met je ex.

Bron: Nieuwsblad

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.