app singles happn

Nieuwe app: spot singles op straat of in de kroeg

Ben je het zoeken via een datingsite zat, duik je liever de kroeg in op zoek naar een leuke single? Dan hoef je binnenkort niet meer te gissen of die leukerd aan de bar nog vrij of al bezet is. Er is een nieuwe app op komst!

Wil je singles ontmoeten op de plek waar je je op dat moment bevindt? Dan is Blinq in de toekomst misschien iets voor jou.  Blinq is een app voor mensen die de minimale zoekradius van Tinder (1 kilometer) te ruim vinden. Je kunt eenvoudig door het aanbod swipen van de kroeg waar je op dat moment bent. Singles krijgen bij binnenkomst te zien of er mogelijke matches tussen de aanwezige bezoekers zitten. Je krijgt ook een melding als een vorige match in de kroeg staat: “hey, jij ook hier?”

Nederlandse kroeg

De app werkt via iBeacon, een systeem dat je locatie binnen een gebouw nauwkeurig kan bijhouden. Daarvoor moeten de makers van de app wel in iedere kroeg zo’n iBeacon ophangen. Helaas werkt Blinq nu alleen nog maar in het Zwitserse ski-resort Arosa, maar de makers zijn in gesprek met enkele grote bierbrouwers om het systeem verder uit te rollen. Misschien dus binnenkort ook wel in de Nederlandse kroeg toepasbaar.

App Happn

Als je daar niet op wil wachten, dan zijn er andere manieren om erachter te komen of iemand single is. De app Happn heeft net 8 miljoen aan investeringen opgehaald voor een wereldwijde introductie. Die app geeft een melding als je een andere single passeert in de winkelstraat. We vermoeden ook een gat in de Nederlandse markt.

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.