app singles happn

Nieuwe app: spot singles op straat of in de kroeg

Ben je het zoeken via een datingsite zat, duik je liever de kroeg in op zoek naar een leuke single? Dan hoef je binnenkort niet meer te gissen of die leukerd aan de bar nog vrij of al bezet is. Er is een nieuwe app op komst!

Wil je singles ontmoeten op de plek waar je je op dat moment bevindt? Dan is Blinq in de toekomst misschien iets voor jou.  Blinq is een app voor mensen die de minimale zoekradius van Tinder (1 kilometer) te ruim vinden. Je kunt eenvoudig door het aanbod swipen van de kroeg waar je op dat moment bent. Singles krijgen bij binnenkomst te zien of er mogelijke matches tussen de aanwezige bezoekers zitten. Je krijgt ook een melding als een vorige match in de kroeg staat: “hey, jij ook hier?”

Nederlandse kroeg

De app werkt via iBeacon, een systeem dat je locatie binnen een gebouw nauwkeurig kan bijhouden. Daarvoor moeten de makers van de app wel in iedere kroeg zo’n iBeacon ophangen. Helaas werkt Blinq nu alleen nog maar in het Zwitserse ski-resort Arosa, maar de makers zijn in gesprek met enkele grote bierbrouwers om het systeem verder uit te rollen. Misschien dus binnenkort ook wel in de Nederlandse kroeg toepasbaar.

App Happn

Als je daar niet op wil wachten, dan zijn er andere manieren om erachter te komen of iemand single is. De app Happn heeft net 8 miljoen aan investeringen opgehaald voor een wereldwijde introductie. Die app geeft een melding als je een andere single passeert in de winkelstraat. We vermoeden ook een gat in de Nederlandse markt.

 

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

koffiehoek
By Margret ·
18 oktober 2021

Gratis dating in de koffiehoek

Per dag brengen veel werknemers een kwartier door in de koffiehoek van het bedrijf. Koffie leidt tot inspiratie, maar als je het handig aanpakt kan het een vorm zijn van gratis dating.
5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.