Nieuw voor singles: eenpersoonsbrood

De Antwerpse bakker Guy Dierckx heeft dé oplossing voor singles die thuis hun brood niet op krijgen voor het hard is: het eenpersoonsbrood. Hij speelt in op de groeiende vraag naar eetporties voor één persoon.

We hadden al eenpersoonsvakanties, eenpersoonsappartementen, minizetelsets, eenpersoonskoelkasten… Maar ook de voedingsindustrie richt zich al even op het groeiende aantal alleenstaanden. In de supermarkt vind je moeiteloos kant-en-klare eenpersoonsmaaltijden. Maar dagvers brood blijft vaak een probleem. Bakker Guy Dierckx uit Antwerpen heeft de oplossing: het eenpersoonsbrood.’In Antwerpen-Noord wonen veel alleenstaande ouderen en studenten. Voor hen is een klein broodje van 400 gram te groot. Een eenpersoonsbrood is iets kleiner dan de helft van een klein broodje en weegt 150 gram. Je kunt het kopen in drie smaken: wit, lichtgrof en donkergrof’, zegt Guy Dierckx.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?