estelle cruijff nieuwe liefde

Nieuw televisieprogramma WAT LIEFDE IS.

In het nieuwe televisieprogramma WAT LIEFDE IS. zoeken Rotterdamse filmmaaksters Shafelly Snijders en Dzenita Camo naar het geheim achter een duurzame liefdesrelatie. In een reeks korte portretten vertellen echte liefdeskoppels die al decennia lang samen zijn wat hun liefde zo lang levendig heeft gehouden. Naast het programma worden op watliefdeis.nl verhalen en quote’s van echte stellen verzameld. De afleveringen zullen voor het eerst te zien zijn op OPEN Rotterdam.

WAT LIEFDE IS.

Shafelly Snijders baseerde het idee voor “Wat liefde is” op eigen ervaringen en observaties van mensen uit haar omgeving: ” Mensen lijken geen wezens die alleen door het leven willen gaan, maar echt als stel bij elkaar blijven lukt voor velen al evenmin. Na een stukgelopen relatie van 6 jaar ben ik gaan nadenken over wat het is dat twee mensen zo lang aan elkaar bindt. Hierover bestaan allerlei theorieën.

De liefde is echter een complex gegeven. Daarom ben ik benieuwd naar de lessen en inzichten over liefde die uit deze verzameling echte verhalen ontstaan.”

Uitgegroeid tot groter project

Wat begon als een idee voor een televisieprogramma is ondertussen uitgegroeid tot een groter project, mede door de enthousiaste reacties over het concept. Bijzonder is het WAT LIEFDE IS. fotografieproject van de Rotterdamse fotografe Karin Oppelland. De stellen die aan het programma deelnemen worden namelijk door Karin op liefdevolle wijze op de gevoelige plaat gelegd. Daarnaast is sinds kort de officiële website van WAT LIEFDE IS. gelanceerd. Hier worden persoonlijke quotes, verhalen en bijzondere liefdessouvenirs van Nederlandse stellen verzameld.

Eerbetoon aan romantische duurzame relatie

Rondom de ‘souvenirs der liefde’ staat ook een heuse tentoonstelling in de planning. Deze zal in de loop van 2014 plaatsvinden in Rotterdam. “De virtuele tentoonstelling op de website moet een eerbetoon worden aan de duurzame romantische liefde. Een verzameling liefdeservaringen en wijsheden van echte ‘ervaringsdeskundigen’ die bedoeld is voor alle mannen en vrouwen die zich afvragen wat liefde nou eigenlijk is.”, aldus de producente Dzenita Camo. De eerste opnames van het televisieprogramma zijn eind januari van start gegaan. Rotterdamse stellen die hun verhaal met het publiek willen delen kunnen zich nog steeds aanmelden voor het programma of hun verhaal delen op de website.

Meer informatie hierover is te vinden via de officiële website van het project: watliefdeis.nl.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.