trouwen efteling
31 May 2015

Nieuw sprookje in de Efteling: huwelijk Peter Jan Rens en Virginia

Het lijkt erop dat er een nieuwe attractie in de vorm van een sprookje bijkomt in de Efteling. Peter Jan Rens en zijn vriendin Virginia van Eck willen namelijk in het pretpark in het huwelijk treden.

Sprookjeshuwelijk?

“Lange tijd konden Virginia en ik er niet uitkomen over hoe we wilden gaan trouwen”, vertelt Rens aan Bekendeburen. “We kwamen maar niet op één lijn, maar eindelijk zijn we het samen eens geworden. Het lijkt ons geweldig om te kunnen trouwen in de Efteling.” Als reden geeft het verloofde paar dat zowel hun leven als hun samenzijn eigenlijk een sprookje is, “dus hoe kunnen we dat beter gestalte geven dan op een sprookjespark te trouwen”, aldus Rens.

Onzekerheid huwelijksbootje

Of de huwelijksvoltrekking ook daadwerkelijk kan plaatsvinden in het attractiepark in Kaatsheuvel weet hij niet: de manager van het stel onderzoekt momenteel of het mogelijk is. De bruiloft van Rens en Van Eck stond in eerste instantie in 2013 al gepland, maar daar kwam van alles tussen. Van Eck kreeg een keizersnede en later ook nog eens galstenen en Rens had een bult in zijn nek. Bovendien verhuisden de twee ook.

Dol op sprookjes..

De 64-jarige presentator is al jaren dol op het park en heeft ook een abonnement. “Het zou geweldig zijn als onze gasten verkleed zouden zijn als sprookjesfiguren en wij natuurlijk ook. Is toch ook geweldig voor ons dochtertje Djelissa. Wanneer het huwelijk moet gaan plaatsvinden, is natuurlijk afhankelijk van de mogelijkheden die de Efteling hier voor heeft.”

Familie perikelen

Het is nog maar de vraag of de moeder van Van Eck bij de bruiloft aanwezig zal zijn. Ze is namelijk geen voorstander van het huwelijk, omdat Rens geen vaste baan heeft en omdat ze het leeftijdsverschil te groot vindt. Klinkt toch niet helemaal als een echt sprookje 😉

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Single vijftigplusser gelooft nog steeds in de ware liefde

Single vijftigplussers geloven nog steeds in de ware liefde en denken...

Efteling wil de deuren weer openen op 20 mei

De Efteling streeft ernaar om op 20 mei haar deuren weer...

Zo beleef je de perfecte winterdate

Daten in de winter vervelend? Echt niet! Het is juist een...

Geen lange rijen: 24e januari rustigste dag in de Efteling

Geniet je altijd van een dagje Efteling maar baal je enorm...

Geen zin in het huwelijksbootje

Het is je vast al opgevallen wanneer je Facebook opent, trouwen is...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Gratis dating gids

Gratis daten? Geluk is niet te...

advertentie