trouwen efteling

Nieuw sprookje in de Efteling: huwelijk Peter Jan Rens en Virginia

Het lijkt erop dat er een nieuwe attractie in de vorm van een sprookje bijkomt in de Efteling. Peter Jan Rens en zijn vriendin Virginia van Eck willen namelijk in het pretpark in het huwelijk treden.

Sprookjeshuwelijk?

“Lange tijd konden Virginia en ik er niet uitkomen over hoe we wilden gaan trouwen”, vertelt Rens aan Bekendeburen. “We kwamen maar niet op één lijn, maar eindelijk zijn we het samen eens geworden. Het lijkt ons geweldig om te kunnen trouwen in de Efteling.” Als reden geeft het verloofde paar dat zowel hun leven als hun samenzijn eigenlijk een sprookje is, “dus hoe kunnen we dat beter gestalte geven dan op een sprookjespark te trouwen”, aldus Rens.

Onzekerheid huwelijksbootje

Of de huwelijksvoltrekking ook daadwerkelijk kan plaatsvinden in het attractiepark in Kaatsheuvel weet hij niet: de manager van het stel onderzoekt momenteel of het mogelijk is. De bruiloft van Rens en Van Eck stond in eerste instantie in 2013 al gepland, maar daar kwam van alles tussen. Van Eck kreeg een keizersnede en later ook nog eens galstenen en Rens had een bult in zijn nek. Bovendien verhuisden de twee ook.

Dol op sprookjes..

De 64-jarige presentator is al jaren dol op het park en heeft ook een abonnement. “Het zou geweldig zijn als onze gasten verkleed zouden zijn als sprookjesfiguren en wij natuurlijk ook. Is toch ook geweldig voor ons dochtertje Djelissa. Wanneer het huwelijk moet gaan plaatsvinden, is natuurlijk afhankelijk van de mogelijkheden die de Efteling hier voor heeft.”

Familie perikelen

Het is nog maar de vraag of de moeder van Van Eck bij de bruiloft aanwezig zal zijn. Ze is namelijk geen voorstander van het huwelijk, omdat Rens geen vaste baan heeft en omdat ze het leeftijdsverschil te groot vindt. Klinkt toch niet helemaal als een echt sprookje 😉

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.