erectie penis condoom

Nieuw: slip met fris geurtje voor mannen

Het ondergoedbedrijf ‘Le Slip Français’ maakt geurend ondergoed voor mannen. In Frankrijk zijn de geparfumeerde kledingstukken al erg populair, nu wil de producent de wereld veroveren.

Geurende slips

De aangenaam geurende slips voor mannen werden ontwikkeld door door Guillaume Gibault. Met het principe van crowdfunding willen de bedenkers genoeg fondsen verzamelen om de wereld met dit bijzondere kledingstuk te veroveren. Er werd al 19.000 euro bij elkaar gesprokkeld.

Parfum

De onderbroeken geuren dankzij microcapsules met het zelfgemaakt parfum van Gibault in het weefsel. Zodra de drager zich beweegt, zal de slip het parfum vrijgeven. Het effect blijft behouden tot 30 wasbeurten.

Muskus en peren

Volgens de makers is het een zachte, mannelijke geur, gebaseerd op muskus en peren. Het bedrijf verkocht al 20.000 rode, witte, blauwe en zwarte slips in Frankrijk. Nu willen de makers het ook in andere landen proberen.

Japan

Er wordt verwacht dat de onderbroeken vooral een succes in Japan zullen zijn.

Bron: AD

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.