Nieuw op D-Date: het Fotospel

Nieuw op de D-Date site is het Fotospel. Daarmee kun je ontdekken of er bij die leuke deelnemer die je op het oog hebt, interesse bestaat om contact te leggen. Het Fotospel bestaat uit een aantal vragen waarop je middels foto’s antwoord kunt geven. Heb je jouw antwoorden ingevoerd, dan stuurt je het Fotospel naar de andere deelnemer, desgewenst met een bericht erbij.

Multifunctioneel presenteren

D-Date.nl is de enige relatiebemiddelingssite waarop je jezelf kunt presenteren door gebruik te maken van woorden (tekstblokken), foto’s (sfeerbeeld) en muziek (favoriete top 15). Een unieke manier om te laten lezen, zien én horen wie je bent, wat jouw hobby’s zijn en waar je van droomt.

Relaxte aanbieding

Daarnaast heeft D-Date een heerlijk relaxte aanbieding. Als je nu deelnemer wordt op D-Date.nl en kiest voor de 3=”2″ deelnamevorm (drie maanden deelnemen en er slechts twee betalen), dan krijgt je een tegoedbon voor 5% korting op jouw vakantieboeking. Het maakt hierbij niet uit of je een stedentrip, cruise, golf-, zon- of wintersportvakantie boekt, als je de vakantie maar boekt voor 31 mei. Wie weet ga je straks op vakantie met jouw nieuwe liefde, gevonden op de D-Date site!

Buiten dit alles blijft D-Date natuurlijk dé site waarop je tijdens het hele traject van inschrijven tot vinden, kunt rekenen op persoonlijke begeleiding.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Beste vibrerende slipjes
By Redactie ·
5 december 2022

Voor jou getest: de beste vibrerende slipjes

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips