Nieuw datingsinitiatief brengt Hindoestaanse singles bij elkaar

Hindoestaanse singles die op zoek zijn naar een nieuwe liefde beschikken over een nieuwe bron van informatie. Jaldi Daten brengt op een prettige en snelle manier Hindoestaanse singles die op zoek zijn naar een metgezel bij elkaar. Het datingsbureau speelt daarmee in op de behoefte van Hindoestaanse singles in Nederland die op zoek zijn naar een partner.

Met Jaldi Daten hebben Hindoestaanse singles de mogelijkheid om in contact te komen met andere singles van Hindoestaanse afkomst tijdens een of meerdere speeddatesessies. “Het doel is om van zoveel mogelijk singles duo’s te maken,” zegt oprichtster Janita Balradj.

“Ik merk dat veel Hindoestaanse singles een drukbezet leven hebben, dat merk ik niet alleen in mijn omgeving maar ook aan de behoefte naar datingsites.

De Hindoestaanse singles hebben vaak niet de tijd om echt op zoek te gaan naar een partner en feestjes af te struinen. En soms weten ze gewoonweg niet hoe ze iemand moeten benaderen. Jaldi Daten biedt hierin uitkomst en brengt Hindoestaanse singles snel en makkelijk in contact met elkaar door een geheel verzorgde en gezellige avond te organiseren. Doordat je elkaar persoonlijk ontmoet, weet je meteen of er een klik is.”

Eerste datesessie op 9 september

De speeddatesessies van Jaldi Daten starten binnenkort in Den Haag, maar Balradj wil hierin uitbreiden en op termijn ook speeddatesessies in Rotterdam organiseren. De eerste sessie is op 9 september en duurt twee uur. Deelnemers hebben circa vier minuten per gesprek waarbij ze kennis maken met hun date. Tijdens de sessies geven deelnemers op hun Jaldi kaart aan voor welke date(s) ze een voorkeur hebben. Aan de hand hiervan maakt Jaldi Daten matches en binnen drie dagen ontvangen deelnemers meer informatie over de persoon die met hem of haar matched.

Integer en respectvol

Jaldi Daten vindt het belangrijk dat kandidaten eerlijk zijn en respect voor elkaar hebben. “Eerlijkheid, betrouwbaarheid en respect voor de medemens zijn waarden die we erg belangrijk vinden in het leven. Dit hebben we ook doorgevoerd in het beleid van Jaldi Daten en we verwachten dit ook van onze kandidaten,” aldus Balradj.

“Bij Jaldi Daten vinden we het leven nog mooier als je jouw ervaringen kan delen met iemand. Iemand bij wie je je hart kan luchten, die met je mee op vakantie gaat, met wie je een (Bollywood-) film kan kijken en bij wie je op je gemak voelt. In de zoektocht naar een geschikte partner is Jaldi Daten een eerste stap.”

Francien

Sinds 2012 actief voor Singlessite en Single2Travel | Fotograaf met een studio aan huis | Zoekt en bedenkt graag overheerlijke recepten voor singles | Doet graag leuke dingen met haar twee kinderen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.
online shoppen singles day
By Linda ·
25 december 2021

Online daten met behulp van VPN

vrouwen seks met elkaar
By Francien ·
22 december 2021

Mannenhart op hol door stem van vruchtbare vrouw

Vruchtbare periode bij een vrouw doet haar stem veranderen in een aantrekkelijker stemgeluid. Handig om je date in deze periode te plannen.
onder de kerstboom
By Francien ·
8 december 2021

Grootste reden om te daten in december

In december alleen zijn dat wil niemand, zo lijkt. Ben je nog niet bekomen van je liefdesverdriet, ga dan toch gewoon daten. Meer breken dan je reeds gebroken hart kan niet.
woede gezondheid
By Francien ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.