Nieuw datingsinitiatief brengt Hindoestaanse singles bij elkaar

Hindoestaanse singles die op zoek zijn naar een nieuwe liefde beschikken over een nieuwe bron van informatie. Jaldi Daten brengt op een prettige en snelle manier Hindoestaanse singles die op zoek zijn naar een metgezel bij elkaar. Het datingsbureau speelt daarmee in op de behoefte van Hindoestaanse singles in Nederland die op zoek zijn naar een partner.

Met Jaldi Daten hebben Hindoestaanse singles de mogelijkheid om in contact te komen met andere singles van Hindoestaanse afkomst tijdens een of meerdere speeddatesessies. “Het doel is om van zoveel mogelijk singles duo’s te maken,” zegt oprichtster Janita Balradj.

“Ik merk dat veel Hindoestaanse singles een drukbezet leven hebben, dat merk ik niet alleen in mijn omgeving maar ook aan de behoefte naar datingsites.

De Hindoestaanse singles hebben vaak niet de tijd om echt op zoek te gaan naar een partner en feestjes af te struinen. En soms weten ze gewoonweg niet hoe ze iemand moeten benaderen. Jaldi Daten biedt hierin uitkomst en brengt Hindoestaanse singles snel en makkelijk in contact met elkaar door een geheel verzorgde en gezellige avond te organiseren. Doordat je elkaar persoonlijk ontmoet, weet je meteen of er een klik is.”

Eerste datesessie op 9 september

De speeddatesessies van Jaldi Daten starten binnenkort in Den Haag, maar Balradj wil hierin uitbreiden en op termijn ook speeddatesessies in Rotterdam organiseren. De eerste sessie is op 9 september en duurt twee uur. Deelnemers hebben circa vier minuten per gesprek waarbij ze kennis maken met hun date. Tijdens de sessies geven deelnemers op hun Jaldi kaart aan voor welke date(s) ze een voorkeur hebben. Aan de hand hiervan maakt Jaldi Daten matches en binnen drie dagen ontvangen deelnemers meer informatie over de persoon die met hem of haar matched.

Integer en respectvol

Jaldi Daten vindt het belangrijk dat kandidaten eerlijk zijn en respect voor elkaar hebben. “Eerlijkheid, betrouwbaarheid en respect voor de medemens zijn waarden die we erg belangrijk vinden in het leven. Dit hebben we ook doorgevoerd in het beleid van Jaldi Daten en we verwachten dit ook van onze kandidaten,” aldus Balradj.

“Bij Jaldi Daten vinden we het leven nog mooier als je jouw ervaringen kan delen met iemand. Iemand bij wie je je hart kan luchten, die met je mee op vakantie gaat, met wie je een (Bollywood-) film kan kijken en bij wie je op je gemak voelt. In de zoektocht naar een geschikte partner is Jaldi Daten een eerste stap.”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam