roddelen

Nieuw datingprogramma: Een man voor mijn moeder

Er is weer een nieuw datingprogramma op de buis. Rob Kamphues gaat samen met de kinderen van vier single mama’s op zoek naar de ideale man voor hun moeder. De kinderen en hun moeders blijken een totaal verschillende kijk te hebben op de liefde en aan de presentator de taak om de harten van zowel de moeders als de kinderen sneller te doen laten slaan.

Hoogste tijd voor een nieuwe man 

Na jaren liefdevol voor de kinderen te hebben gezorgd zijn Anita (52 jaar), Cindy (49 jaar), Heidi (48 jaar) en Veronique (54 jaar) klaar voor een nieuwe man in hun leven. Rob Kamphues gaat met de kinderen van deze charmante dames op zoek naar de perfecte man om het plaatje compleet te krijgen. Met de eisen van de moeder op zak en een lijst aan eigen wensen, beginnen de kinderen aan de zoektocht naar de perfecte man. Zij kiezen zes leuke mannen die ze aan hun moeder voorstellen tijdens een speeddate. Iedere week valt er een man af en maken de overige mannen steeds meer kans om het hart van de single moeders te veroveren.

Opnieuw daten en uitgaan 

Rob Kamphues is de perfecte presentator voor “Een man voor mijn moeder” omdat hij zelf op latere leeftijd single werd. Voor Rob kwamen tijdens de opnames bijzonder herkenbare situaties voorbij: “De opnames waren heel leuk en ook spannend om te doen. Zodra je de vrouwen en hun verhaal kent, gun je hen liefdesgeluk in hun leven, maar het was ook duidelijk dat het voor de meeste moeders best eng was om weer te daten. Dat herken ik overigens uit eigen ervaring, want toen ik op mijn vijftigste weer vrijgezel werd had ik geen idee waar en hoe ik moest gaan stappen. Dat ben je gewoon verleerd. Ik meldde me een keer om elf uur ’s avonds bij een club, maar de portier zei ijskoud ‘Meneer voor 2.00 uur ’s nachts is hier niks te beleven en om een uur of vier wordt het pas gezellig.’ Ik dacht: dan moet ik er alweer bijna uit voor de kinderen. Dus ik heb wel meegeleefd met de dames.”

Boost voor zelfvetrouwen

Tijdens de verschillende dates werd het Rob duidelijk dat de kinderen een heel goed beeld hebben van wat voor man bij hun moeder past en soms weten de kinderen het zelfs beter dan de moeder zelf: “Ik heb ontzettend gelachen om de dochters van Heidi, die hun moeder streng toespraken en zeiden: ‘Je moet eens verder kijken dan het uiterlijk, anders heb je het met ons aan de stok’.”Een man voor mijn moeder brengt voor de single moeders een flinke boost aan zelfvertrouwen. Rob: “Het mooiste vond ik dat meerdere moeders van slag waren toen mannen tegen hen zeiden dat ze leuk of knap zijn. Een moeder zei zelfs letterlijk: ‘dat heb ik in geen twintig jaar gehoord’.”

Maandag op SBS6 om 21.30 te bekijken is het datingprogramma te bekijken.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

5 date tips niet opvolgen
By Margret ·
4 oktober 2021

Na 9 maanden en 98 dates verder

Bij wijze van een experiment in 9 maanden tijd 98 keer op date gaan, dat is soort top sport. Susan Winter heeft dit gedaan en de conclusies die zij hieruit trekt zijn niet gering. Vrouwen die elkaar vertrappen om het meeste aandacht van een man te krijgen, lijkt wel het dierenrijk.
vragen en antwoorden vliegen
By Margret ·
1 oktober 2021

Zonder vooroordelen daten met papieren zak op je hoofd

In Groot-Britannië hebben ze een nieuwe vorm van daten bedacht. Het deed mij meteen denken aan The Voice, ongezien mooi zingen en niet beoordeeld worden op je uiterlijk. Daten met de ruggen naar elkaar toe? Nee, met een papieren zak over je hoofd.
gratis date scoren
By Margret ·
20 september 2021

Ongeschikt gesprekstof voor eerste date

Een handleiding voor een perfecte eerste date bestaat niet. Deze date zal door zenuwen wat moeizaam kunnen verlopen. Maar ja, geen date, is ook geen optie meer. Wat je precies moet zeggen, is ook lastig. Enkele tips waarover je beter niets kunt zeggen, daar ben je mogelijk wel mee geholpen.
date tips
By Moniek ·
5 september 2021

9 opmerkelijke date geheimen

Denk je als single alles al te weten over daten? Even je kennis testen dan. Wij vertellen je 9 interessante geheimen over daten zodat je weer helemaal op de hoogte bent en klaar voor je volgende date!
daten december coach
By Margret ·
9 augustus 2021

Wil je met me slapen? Voulez vous coucher avec moi, ce soir?

"Voulez-vous coucher avec moi?" Dat is de vraag die Brian uit Californië tijdens zijn 'sexperiment' aan 200 vrouwen in Amerika stelde. 200 keer kreeg hij een kordate 'nee' als antwoord.
datingsites vergelijken
By Moniek ·
5 augustus 2021

Dit zijn de meest populaire datingsites op een rijtje in Nederland