roddelen

Nieuw datingprogramma: Een man voor mijn moeder

Er is weer een nieuw datingprogramma op de buis. Rob Kamphues gaat samen met de kinderen van vier single mama’s op zoek naar de ideale man voor hun moeder. De kinderen en hun moeders blijken een totaal verschillende kijk te hebben op de liefde en aan de presentator de taak om de harten van zowel de moeders als de kinderen sneller te doen laten slaan.

Hoogste tijd voor een nieuwe man 

Na jaren liefdevol voor de kinderen te hebben gezorgd zijn Anita (52 jaar), Cindy (49 jaar), Heidi (48 jaar) en Veronique (54 jaar) klaar voor een nieuwe man in hun leven. Rob Kamphues gaat met de kinderen van deze charmante dames op zoek naar de perfecte man om het plaatje compleet te krijgen. Met de eisen van de moeder op zak en een lijst aan eigen wensen, beginnen de kinderen aan de zoektocht naar de perfecte man. Zij kiezen zes leuke mannen die ze aan hun moeder voorstellen tijdens een speeddate. Iedere week valt er een man af en maken de overige mannen steeds meer kans om het hart van de single moeders te veroveren.

Opnieuw daten en uitgaan 

Rob Kamphues is de perfecte presentator voor “Een man voor mijn moeder” omdat hij zelf op latere leeftijd single werd. Voor Rob kwamen tijdens de opnames bijzonder herkenbare situaties voorbij: “De opnames waren heel leuk en ook spannend om te doen. Zodra je de vrouwen en hun verhaal kent, gun je hen liefdesgeluk in hun leven, maar het was ook duidelijk dat het voor de meeste moeders best eng was om weer te daten. Dat herken ik overigens uit eigen ervaring, want toen ik op mijn vijftigste weer vrijgezel werd had ik geen idee waar en hoe ik moest gaan stappen. Dat ben je gewoon verleerd. Ik meldde me een keer om elf uur ’s avonds bij een club, maar de portier zei ijskoud ‘Meneer voor 2.00 uur ’s nachts is hier niks te beleven en om een uur of vier wordt het pas gezellig.’ Ik dacht: dan moet ik er alweer bijna uit voor de kinderen. Dus ik heb wel meegeleefd met de dames.”

Boost voor zelfvetrouwen

Tijdens de verschillende dates werd het Rob duidelijk dat de kinderen een heel goed beeld hebben van wat voor man bij hun moeder past en soms weten de kinderen het zelfs beter dan de moeder zelf: “Ik heb ontzettend gelachen om de dochters van Heidi, die hun moeder streng toespraken en zeiden: ‘Je moet eens verder kijken dan het uiterlijk, anders heb je het met ons aan de stok’.”Een man voor mijn moeder brengt voor de single moeders een flinke boost aan zelfvertrouwen. Rob: “Het mooiste vond ik dat meerdere moeders van slag waren toen mannen tegen hen zeiden dat ze leuk of knap zijn. Een moeder zei zelfs letterlijk: ‘dat heb ik in geen twintig jaar gehoord’.”

Maandag op SBS6 om 21.30 te bekijken is het datingprogramma te bekijken.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam