10 weetjes zoenen

Nieuw dating experiment: eerst zoenen dan daten

Meteen tongzoenen in plaats van een beetje kletsen op een eerste date? Dit opmerkelijke experiment is het concept van een nieuw BNN programma: Love At First Kiss.

Tongzoen

De deelnemers van het spiksplinternieuwe tv programma slaan aan het zoenen voordat ze elkaars hand hebben geschud. Met dit ‘sociale experiment’ wil BNN kijken wat dit doet met de sfeer tussen twee mensen. Wordt het er alleen maar ongemakkelijker op of ontstaat er meteen een band?  Als men na de eerste zoen-kennismaking niet meteen afhaakt dan mogen ze plaatsnemen in de speeddate kamer. Daar hebben ze twee minuten de tijd om elkaar de hemd van het lijf te vragen.

Eerste aflevering

In de eerste aflevering krijgen we de 19 jarige Pim te zien en hij heeft zijn plan al klaar. “Eerst zeggen dat ze een mooie naam heeft haar dan vol op de mond pakken”. Of deze methode de gewenste resultaten zal afwerpen kun je vanavond zien om 20.25 op NPO 3.

 

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

woede gezondheid
By Margret ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!
By Tijmen ·
16 november 2021

Wetenschappelijk beproefde tips voor meer zelfvertrouwen tijdens speeddaten

slow seks goed relatie
By Moniek ·
2 november 2021

Mobiele telefoon verziekt seksleven

Binnenkort een spannende date? Zet je telefoon even op stil voordat je met elkaar het bed induikt. Zo’n 75 procent van de Nederlandse mannen en vrouwen hebben er namelijk een gruwelijke hekel aan als de mobiele telefoon afgaat tijdens een vrijpartij.
thuis daten
By Margret ·
29 oktober 2021

Alleenstaande ouder date niet minder door kinderen

Alleenstaande ouder denkt nog wel aan seks en maakt er werk van in de vorm van daten? Zeker. Kinderen lijken hierin niet te hinderen. Pas vanaf bepaalde leeftijd.
succesvol daten
By Margret ·
28 oktober 2021

Wat draag je op een (eerste) date?

De eerste date met je potentiële nieuwe vlam staat voor de deur. De voorbereidingen kunnen beginnen! Daar hoort natuurlijk het kiezen van de juiste outfit bij.