10 weetjes zoenen

Nieuw dating experiment: eerst zoenen dan daten

Meteen tongzoenen in plaats van een beetje kletsen op een eerste date? Dit opmerkelijke experiment is het concept van een nieuw BNN programma: Love At First Kiss.

Tongzoen

De deelnemers van het spiksplinternieuwe tv programma slaan aan het zoenen voordat ze elkaars hand hebben geschud. Met dit ‘sociale experiment’ wil BNN kijken wat dit doet met de sfeer tussen twee mensen. Wordt het er alleen maar ongemakkelijker op of ontstaat er meteen een band?  Als men na de eerste zoen-kennismaking niet meteen afhaakt dan mogen ze plaatsnemen in de speeddate kamer. Daar hebben ze twee minuten de tijd om elkaar de hemd van het lijf te vragen.

Eerste aflevering

In de eerste aflevering krijgen we de 19 jarige Pim te zien en hij heeft zijn plan al klaar. “Eerst zeggen dat ze een mooie naam heeft haar dan vol op de mond pakken”. Of deze methode de gewenste resultaten zal afwerpen kun je vanavond zien om 20.25 op NPO 3.

 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam