Nieuw dance event in Tilburg

Tilburg, en in het bijzonder de Spoorzone, heeft er een nieuw dance event bij. Tijdens de openingsavond van Dear Future kun je namelijk genieten van sets van Funkerman, Deepend, Puresang, La Fuente en Julian Jordan. Je kent ze vast wel, maar draaiden ze al eerder samen op een avond in Tilburg? 

Dat de Koepelhal een prachtige locatie is voor indoor festivals en dance events weten we inmiddels wel. Meerdere artiesten en dj’s braken er al de tent af tijdens bijvoorbeeld WOO HAH! Festival, Festival Mundial en de TOP week. Op zaterdag 23 september is het de beurt aan bovengenoemde artiesten.

Line-up openingsavond Dear Future

De line-up liegt er zoals je ziet niet om. Maar voor degene die de artiesten niet kennen, lichten we ze kort voor je toe. Funkerman is een internationaal gewaardeerde dj en producer. Hij pionierde veel met Amerikaanse hiphop en werd later geraakt door klassieke soul, disco en funk. Vanuit daar ontstond zijn liefde voor housemuziek. Hij zoekt altijd uitdaging in het maken en draaien van nieuwe, spannende muziek.

Ook het Nederlandse duo Deepend wordt gedreven door verschillende diepgaande house elementen, maar is niet makkelijk om in een hokje te stoppen. De basis van hun sound wordt gehaald uit house en daar worden groovy en melodieuze elementen aan toegevoegd. Puresang heb je wellicht al regelmatig op een poster langs zien komen. Ze braken namelijk de tent af op meerdere festivals en treden ook veel in het buitenland op.

La Fuente dan. De dj draait al een hele tijd mee en hij draait voornamelijk energieke housemuziek met soulelementen. Ook experimenteert hij heel veel met nieuwe tracks en mix styles. Wat betreft de nieuwe generatie kun je tijdens Dear Future genieten van Julian Jordan. Hij kwam snel op en is inmiddels niet weg te denken tussen de grotere namen.

Dare to dance?

Wil jij dit geweldige dance event niet missen? Kom dan op zaterdag 23 september naar de Koepelhal in Tilburg. Het feest duurt van 22:00 – 04:00 uur en de kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Koop vandaag nog je kaarten voor €27,50. Er zijn 3.000 kaarten te koop.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.